I ja się pochwalę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Autko znowu się troszkę zmieniło i proszę o opinie. Fotki w profilu! Dla niewtajemniczonych od ostatniego czasu dostało sprężynki D&W-3cm ( ale poszło ok.2cm), elektrycznie zamykane szyby z domykaniem z pilota (orginalne fordowskie mechanizmy) oraz chromowane ramki na zegarach

ładne cacko. Ostatnio oglądałem film "13 Dzielnica" i jestem pewien że tam kolesie na początku filmu jeździli orionem.

z boku samolot (wrecz odrzutowiec) hehe

a tak powaznie ladniusie, tyle ze jak widze masz ten sam problem co ja czyli przod za wysoko w stosunku do tylu.

generalnie fajnie

o shit
bialy ale jaki piekny! wow Jakie koszty ze tak spytam??

a i polecam przyciemnianko/poczernianko rameczek reflektorow

dla mnie było by extra gdy by nie te lexusy a tak to naprawde fajne autko

a dla mnie tylny zderzak jest jakis troche nie tak... chyba za mało schodzi w dół i nie współgra z resztą... i dupa wyglada jak doklejona
pozatym jak na bialasa ok

Mnie sie podoba ... te fele to 16" ??

oj niestety felaszki to czyste 17 cali a w realu wyglada poprostu bosko

a ja patrząc na te auta widze duze podobienstwo do auta BUGZ'a
(moze ze oba białe i MKVII)

moje odczucie, nie urażając indiwidualności w modernizowaniu aut dla obu kolegów

Ogólnie mi się podoba. Na moje oko brakuje dokładki co najmniej do tylnego zderzaka (z przodu też byłby na miejscu), no i nie nie pasują mi lexusy, ale de gustibus non disputantur, mi się lexusy w ogóle nie podobają

jak dla mnie boooba bialy to jednak ladny kolor jest a te felasie wprost idealnie pasuja w zakola tak ladnie je wypelniaja ehh tez musze sobie jakies progi sprawic

dlamnie spoko jak na bialy kolorek wyglonda bardzo ladnie jak by tylko felgi zmienil na innyrodzaj (z wieksza iloscia szprych )to w teedy bylo by super

A mnie się cały podobuje fajny samochodzik i zadbany widac

bardzo ładny... ale tylni zderzak niezgrywa się z progami , no i szkoda że tylko 1,3 , ale wygląd (oprócz tylniego zderzaka) super

nic dodac nic ujac poprostu revelacja podoba mi sie .chociaz bym go bardziej na glebe puscił a takto nie mam nic do zarzucenia pozdrawiam

Dzięki za odpowiedzi i opinie Jeśli chodzi o ten tył autka, a dokładnie o zderzak, to ja nie za bardzo mam zamiar go obniżać. Może coś dałoby sie zrobić z dokładkami od hatchbacka (takie małe coś), ale trzeba by było mocno rzeźbić. Może wtedy,jak pojawi sie inny układ wydechowy, a takie plany są (końcówka z podwójną rurą o kształcie owalu znaczka forda). Niedługo pojawią się tuleje dystansowe przynajmniej na tylnej osi (ok.1,5 cm na stronę). Chciałbym wiekszą glebę, ale mam całkiem zdrowe amorki, więc nie wiem co miałbym z nimi zrobić, jeśli zastąpiłbym je sportowymi. To takie ekonomiczne wytłumaczenie Nawiazując do wątku kolegi Canibala, to informuję, że moje autko też było typowym golasem CL Jak znajdę fotkę z początkowego okresu to przedstawię. I jeszcze kwestia lexusów: mi się podobaja, ale owszem wolałbym białe foxy, ale nigdzie ich nie mogę zdobyć. Przez ok.2 miesiące nie miałem lexusów i szukałem foxów, ale poraz drugi zdecydowałem, że będą lexy

Image Hosted by ImageShack.us">
Jeszcze troszkę dodałem do tego wątku

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_AMG dnia 2005-11-04 10:53:54 ]

super super no a do tego jeszcze sedan to jest to

Niech żyją białaski Jeszcze tylko listwy i klamki pod kolor i ewentualnie słupki drzwi obkleić na czarno i będzie prawdziwy bandit