Walek walkowi nie rowny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc jako nowy miedzy klubowiczami chcem zaswiecic swoja obecnascia wiec opowiem jak to w sierpniowy dzionek jakies 700 km od domu pekl mi walek rozrzadu w mojej omesi A 2.0 c20ne.Zakupilem uzywany walek wraz z obudowa i po zalozeniu silnik odpalil elegancko lecz sracil na mocy. Po dojechaniu do domu zaczolem kombinowac co jest z tym autem wiek kupilem kolejny walek tym razem z silnika wectry c20ne i nawet krzywki sowmiarka mierzylem a po zalozeniu mialem wieksza moc lecz dalej kicha z jazdy. Spaliny w h... przekroczone i silnik bujal sie jak chcial. Ale pare dni temu od kolesia kupilem walek na ktorym jezdzil nawet bardzo fajnie jego kadet i po zalozeniu tego walka problem sie skonczyl MOC POWROCILA A SPALINY SA W NORMIE .. Wiec uwazajcie co kupujecie za urzywane czesci..
POZDRO DLA WSZYSTKICH ZWIAZANYCH Z OMEGAMI I SENATORAMI

no to zablysnales. dra pewnie teraz zapyta jakie jest przeslanie tego watku...

Przeslanie jest takie ze od kiedy pekaja walki w omegach ?? mam kolesi co maja omegi od kilku lat i naprawde rozne wersje i w zyciu nie slyszeli otym !!
A mnie to musialo akurat spotkac

Cytat:
2005-11-05 16:14:53, kielkac pisze:
no to zablysnales. dra pewnie teraz zapyta jakie jest przeslanie tego watku...

Przesłanie jest takie:
Lepiej mieć 4 wałki bo jak jeden peknie to zostaną jeszcze 3

Szarbia masz calkowita racje zawsze cos tam w zapasie masz ale wiesz ja musialem tylko jeden wymienic a jesli tobie by cos nie daj boze zaszwankowalo to masz 4 do wymiany.. A powiedz jak mozesz jak twoje autko smiga na tych 4 walkach bo ja zastanawiam sie nad zmiana na cos mocniejszego ale w sedanie hehe pozdro

2,5 jest za słabe. W ogóle nie zawracaj sobie tym głowy.
MV6 to minimum dla Omegi. Tyle, że trudno znaleźć w manualu.

nio, za to w automacie dostępne od ręki

zajefajna Omcia MV6

nawet z dostawą do Zielonej w najbliższy weekend

Nowlasnie do manuala sie juz przyzwyczailem..
Ale sie zobaczy jak bede zmianial a trafi sie okazja to bede bral co bedzie byle w dobrym stanie