Pojeżdzawka na Wedze koło Legionowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich w dniu 3,12,2005 (sobota) od godziny 10,00 do Józafowa koło Legionowa na teren byłego składu samochodowego "wega". Cały teren jest wybetonowany i pokryty znaczną ilością śniegu. Rozmiary placu to około 500X500m i pozwalają na ustawienie kilku prób. Wstęp wolny.
Legionowo jest od W-wy 15km
Do Józefowa najłatwiej dojechać ul.Płochocińską w stronę Nieporętu. W Rębelszczyźnie na dwóch rondkach trzeba skręcić na Legionowo i dalej ul. Stróżańską około 3km do Józefowa.
Plac znajduje się po lewej stronie drogi na charakterystycznym prawym trójkowym na szczycie.

troszke pużno podałem tą informacje ale może ktoś wpadnie

k**** codziennie tam jestem a jutro mam szkole ile smaochodowma byc i ogolnie czy bedzie jakos ciekawie? nawirzchnia jest git, polowa asfaltu suchego a polowa sniegu, dzisiaj bylem i bardzo przyjemnie

ile przyjedzie zaproszonych przez takie ogłoszenia które daliśmy na rużnych forach to nie wiem, ale napewno my jedziemy pięcioma autami.

jakimi autami? moze sie zerwe ze szkoły no nie to zebym wiedzial do kogo podchodzic wrazie czego

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-12-02 21:20:57 ]

żebym cholera mieszkał bliżej....

nio ja bobem, takie czerwone padło
i kumpel drugim bobem, a pozatym to kumple astrą classic, renault clio 1 i audi 100

[ wiadomość edytowana przez: siwy58 dnia 2005-12-02 21:44:03 ]

Jak ktoś nie był, nie widział to >> TUTAJ << jest filmik pokazujący tą miejscówke (chyba ).

Cytat:
2005-12-03 17:15:01, Race_D pisze:
Jak ktoś nie był, nie widział to >> TUTAJ << jest filmik pokazujący tą miejscówke (chyba ).

wiesz co, jak mozesz dawac link do takiego gowna

chłopaki, a moze by tak jutro pojezdzawke zorganizować?

no no no no ja bym byl za tylko o ktorej bo jutro chce jakas fure obczaic i mzoe w koncu cos zanbede kurwa zesz mac.

powiem tak, wega jest 10000000 razy lepsza niz eko.

ja tam jestem za godzina tak okolo 14-15 moze? no mozna ustalic, zebrac pare osob itp jak tam siwy?

Toki dobrze gada jak cos nabede albo wysepie i skoluje sobie pilota pilotke co mnie tam doprowadzi to sie zawiajm :]

no to co i jak bo ja o 15:30 silnik odbiram, w sumie jjuz teraz chyba sobie pojade.

no ja o 13 jade samochod jeden ogladac jak sie okarze ze jest si to go kupuje i zapewne sie zawine :]

693-368-629

jak cos to dzwon to sie zjawie bo ja tam mam 5 minut drogi.

Cytat:
2005-12-03 17:36:16, ZoLt4R pisze:
wiesz co, jak mozesz dawac link do takiego gowna

Eeee, no bez przesady - placyk nie jest taki zły . Powiem więcej - chciałbym taką miejscówke u siebie w okolicy .

Jeżeli to miejscówka gdzie wjazd do niejs jest z płyt i przy jakiś szklarniach to uważajcie, ostatnio za każdym razem jak tam latam ze znajomymi wpada tam policja, a koleś jest strasznie nerwowy