MotoNews.pl

Koniec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po prawie 6 latach użerania się,stresów itp w koncu zostałem dziś magistrem. Obrona była taka banalna w porównaniu z tokiem całych studiów,ze nawet się nie ciesze,nie dociera to do mnie. Jestem bardzo zmęczony idę spać zaraz,nawet nie mam siły się upić.

Gratuluję!!!! teraz wreszcie możesz kupić sobie Nyskę

Moje gratulacje !!!

Teraz przed Toba tylko egzamin doktorancki i habilitacyjny!!!

A profesora to sami dadza!!!!

Ale teraz czas swietowac!!

Cytat:
2004-05-13 14:34:40, Momik pisze:
Gratuluję!!!! teraz wreszcie możesz kupić sobie Nyskę

Dzieki A kupno nyski to jak znajdę pracę jakąś,co po prawie jest więcej niż problematyczne Cóż na razie spanko potem picie

kolorowych snow i niech Nyska Ci się jakas przyśni

Wszystkiego najlepszego nowemu Magazynierowi w I Europejskiej Polsce Okuopowanej !!!

Gratulacje

Naubab, pytanie - ty sie w Nysce zabujałes i chcialbys takie cudo miec? Bo ja mam w garazu pewnie troche smieci do wyjebania od tego cudaka (polosie napedowe sa napewno i to chyba nowe, osprzet silnika S21 itp). Wiezc to na zlom czy odkladac na kupkę i je sobie (nie wiem sam jak) odbierzesz? Pytam sie serio, bo nie wiem co z tym zrobic... (mojemu staremu kiedys sie nudzilo i kupil jedna - czekala na remont tak dlugo ze zardzewiala i poszla na zlom, ale czesci zostaly, wiec sie pytam...)

Wielkie gratulację.
Już się bałem,że Poldka sprzedałeś .

Moje gratulacje!!!

Spokojnych snów i oby nie śnił ci się egzamin

Mnie taki egzamin czeka za rok...

gratuluje obronionej pracy i nowych literek przed nazwiskiem...

pozdrawiam
cybertec

Gratulacje

Sam niedawno cuś takiego przeżywałem i wiem jaka to radocha miećw dupie szkołę...

ale masz fajnie.
ratuluje

Rosna zasoby yntelygencyji w naszym stadzie!

Tak 3mac
Adamus

Cytat:
2004-05-13 15:04:40, Yoshi81 pisze:
Wielkie gratulację.
Już się bałem,że Poldka sprzedałeś .

ja też myslałem

i moje gratulacje

Gratulacje panie mgr Nabauab

Na widok tytułu wątku nie wiadomo jakie myśli przychodzą do głowy, a tu takie miłe zaskoczenie.

Gratulacje !

gratulacje mgr sklada mgr inz
(potwierdzam zasoby inteligencji w FSO rosna)
mam nadzieje, ze jutro bedziesz mial najwiekszego kaca w historii (bedzie mozna dlugo go pozniej wspominac)

No inteligenciku , to teraz życze powodzenia i gratuluję