Dzieki Wielkie Tym Ktorzy Byli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"tych ktorych nie bylo to, przez nich zanikaja takie zjazdy"

no musze przyznać że frekfencja dopisała
było całkiem fajnie, choć brakowało organizacji

jak skręcicie filmik to dajcie znać skąd można go ściągnąć

Jak przypuszczałem i mówiłem świeża krew w świeżych Szwabach większość golfów parę vectr i reszta produkcji wszystko co wyszło stamtąd, ale na szczęście znalazło się parę rodzynków już nam znane szybkie punto hgt, bardzo mi się podobające mondeo, tak mi się wydaje że Junior to swoją mocną ibize zamienił na ostrą civice

Jak przybyłem koło 16:20 jeszcze katowanie było wiec widać że nowi nie wyżyci, ale jeszcze trochę jak zaczną auta to okazywać to takiego ruchu nie będzie ale dobrze że coś się dzieje chodź by miało być to przez jakiś czas. Po wmieszaniu się w tłum, okazało się że nikogo nie znam, no prawie Stochel z jakimiś głupimi tekstami do mnie w sprawie klubu wogule coś go...

A tu jest można powiedzieć że organizator. Zapewnia że co tydzień będzie tyle ludzi, to będzie dobrze, trochę go ostrzegłem jak niby organizuje to trochę niech popilnuje by kto nie narozrabiał bo będzie dojrzę nieszczęście to już policja dopilnuje że nikt na rampę nie wjedzie. Zwłaszcza uważać na dzieciaki bo latają pod samochód i ta cholerna moda wpadania bokiem w wyjazd z placu dajże przez tą górkę nic nie widać to z naprzeciwka też lubią wlatywać a przy takiej prędkości niema żadnych szans, a zawsze Kula musi tak jak głupi latać już nieraz by załadował nawet w policję, jakoś mu się dotąd udaje, ale mógł by zmądrzeć bo że ma 5l merola da radę, na placu jest wystarczająco miejsca by tam pojeździć.

A tu kilka fotek sory za jakość ale w obiektywie pełno kurzu po synowie i prądu zero ze na szybko robiłem i tylko tyle w miarę wyszło

Kurka trzeba było się zdecydować
Sądziłem, że cała sprawa skończy się marznięciem i przytupywaniem, więc wolałem zostać w ciepłych bamboszach
Btw to pora nie nastraja do takich imprez, za to jak spadnie śnieg, to będzie miło pokręcić bączki
No dobra, tak czy siak zobaczymy jak to się rozkręci, może kiedyś się przełamię i przyjadę popatrzeć

PS: Habeta miodzio - zwłaszcza, że to kurczak, ale tego skrzywienia jego pięknej linii nigdy nie wybaczę

Ja również byłem w Sycowie i później zawitałem na towarówkę.
Później zamieszczę kilka moich fotek jak będe w domku
Trochę byłem w szoku, ze przyjechało tyyle ludzi.

Obiecane fotki. Kilka z KJS z Sycowa

I jeszcze kilka fotek z rozładowni

To tylko mała część moich fotek

czemu to tak zawsze na jesien sie ludziom zbiera na spontany...

to rozumiem że nam konkurecja pod bokiem wyrasta???