| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zoom User zoom zoom | 2005-11-06 13:03:54 Zapodaje link do reportazu ze Stelli ktory przedstawia min Hermetic Club i relacje z KJSu Quattro.
Link zapozyczone z forum HC. Klik klik prawym Pozdrawiam. |
_ToMi_ User Golf II Stalowa Wola | 2005-11-06 13:22:39 Material nie wyszedl tak jak chcielismy,pocieli go strasznie,ale szykujemy drugi reportaz ktory bedzie lepszy. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-11-06 15:24:04 Hmm mam mieszane uczucia.
Troche z kontekstu wyrwane wypowiedzi... Ale ok - i najlepsze to ptzygotowanei malucha za kilkanascie tysiecy tyle ze zapomniel i dodac ze przy wsadzeniu centralnym silnika... Jest lepiej niz było - ADAm powiedział że w tym roku ktsw sie wprogramie nie poakze a szkoda. |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2005-11-06 23:00:46 Czuczu jestem pod naprawde wielkim wrazeniem twoich wypowiedzi! Naprawde niezle Gratulacje.
Kornel niedlugo nie bedzie mial gdzie stawiac pucharow. A czucz twoj maluszek to glowny aktor
A co do relacji o hermetic-clubie to nie a tez co nazekac ![]() |
![]() Dragster_13 0 Car In Progress. Stalowa Wola | 2005-11-07 09:32:13 No czuczu bardzo ładna wypowiedz :] Co do reporatażu o Hermeticu to według mnie lekkie zamotanie ale poza tym ok...pozdro |