| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-03-31 18:38:03 Dzisiaj 10 min temu odebralem mooj aparacik z serwisu tak wiec bedą fotki.zapowiadam ze fotki bedą robione w niedziele(06.03.03) na pasie a co do godziny to sie jeszcze ustali.mam nadzieje ze misiek da rade po mnie wpasc.acha i jakby ktos chcial to zapraszam w srode rano na pas bo bedzie kamerka i aparacik i bedziemy cos dzialac.godzina tez jeszcze nieznana-musze sie zgrac z miskiem-ale jakby ktos byl chetny to niech napisze to go powiadomie telefonicznie(sms)albo poprostu napisze na forum |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-03 06:13:57 no tylko niemow ze masz zamiar uzywac linki holowniczej.jak tak to jedzcie jakimis zakamarkami zeby mikt niewidzial ze bestia umiera |
Cornholio TOYOTA Kraków | 2003-04-04 23:44:41 Ej nie zmieniac tematu To co bedzie ze zdjatkami? Ja proponowal bym w Geancie |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-05 10:29:34 Corn co ty tak z tymi zdieciami??aparacik mam i mysle ze mi go ojciec niepodwedzi na niedziele.Co do zdiec to jak juz trabie na forum i na gg ze spotykamy sie o 13 pod kratami na pasie a jak tylko mnie wezmiesz do geanta to ci zrobie ta sesje,jak chcesz to nawet mozemy do tesco jechac na kapelanke-tam tez jest fajnie |