Zdiecia na stronke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj 10 min temu odebralem mooj aparacik z serwisu tak wiec bedą fotki.zapowiadam ze fotki bedą robione w niedziele(06.03.03) na pasie a co do godziny to sie jeszcze ustali.mam nadzieje ze misiek da rade po mnie wpasc.acha i jakby ktos chcial to zapraszam w srode rano na pas bo bedzie kamerka i aparacik i bedziemy cos dzialac.godzina tez jeszcze nieznana-musze sie zgrac z miskiem-ale jakby ktos byl chetny to niech napisze to go powiadomie telefonicznie(sms)albo poprostu napisze na forum

No w ta srode to ja bym wpadl tylko daj znac kiedy dokladnie i jeszcze chcialbym w geancie zdjatko jakies bo tam niezle jest. Wogole to proponuje na nastepnym spocie zdjecie klubowe zrobic zeby wszyscy byli. Co wy na to ??

Jestem za ale ja to chyba bede rowerem bo bestia cos niedomaga odsylam do tematu BESTIA OUT i wszystko jasne. Ale zawsze moge spróbowac byc z mayday-em pykniemy technike na 2 auta i sie dotocze
Szacuneczek

no tylko niemow ze masz zamiar uzywac linki holowniczej.jak tak to jedzcie jakimis zakamarkami zeby mikt niewidzial ze bestia umiera

Ej nie zmieniac tematu slyszysz Mefisto bo Cie wywale i sie skonczy jaki ty przyklad dajesz???

To co bedzie ze zdjatkami? Ja proponowal bym w Geancie

Corn co ty tak z tymi zdieciami??aparacik mam i mysle ze mi go ojciec niepodwedzi na niedziele.Co do zdiec to jak juz trabie na forum i na gg ze spotykamy sie o 13 pod kratami na pasie a jak tylko mnie wezmiesz do geanta to ci zrobie ta sesje,jak chcesz to nawet mozemy do tesco jechac na kapelanke-tam tez jest fajnie