Jaki kolor mieszka?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Naki byście polecili do niebieskiego auta. Z niebieska tapiserką i niebieską deską rozdzielczą, ale gałką alu, no i radyjkiem alu...

moze jakiś 2 kolorowy...

jak co to fote jaką wstawie

wstawiaj fote i czekaj na krytyke

Cytat:
2005-11-12 12:35:56, Kleszczak pisze:
wstawiaj fote i czekaj na krytyke

ale na focie to będzie jeszcze standardowy brzydki czarny, a ja chce coś ładnego nowego

Ok no to aktualna fotka:

wimy wimy, musimy widzić co skomponować z wnętrzem. Na allegro jest koleś co robi skórzane elegancko pasujące do forda mieszki niebiesko-czarne.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70492668
do wyboru do koloru,można mieszać kolory i wymiary jak co.

Cytat:
2005-11-12 12:51:20, Kleszczak pisze:
wimy wimy, musimy widzić co skomponować z wnętrzem. Na allegro jest koleś co robi skórzane elegancko pasujące do forda mieszki niebiesko-czarne. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70492668 do wyboru do koloru,można mieszać kolory i wymiary jak co.

Niop ja znalazłem spory wybór mieszków na takiej stronce:

MIESZKI

I teraz mam dylemat, bo tyle ich jest że nie wiem co wybrać

no ale ten gosc z allegro jest z czestochowy tak wiec masz blisko i zrobi ci to jak chcesz MasterCheat, chyba ze sie upierasz i chcesz od tego z Tomaszowa Maz. jak chcesz to bede tam i ci powiem jak to wyglada, tylko kiedy ja tam bede hhehehe

Bierz czarno-niebieski. Ja tak miałem, a też w escorcie miałem pół wnętrza na niebiesko i ładnie się to wszystko komponowało

Cytat:
2005-11-12 13:18:54, rostek pisze:
no ale ten gosc z allegro jest z czestochowy tak wiec masz blisko i zrobi ci to jak chcesz MasterCheat, chyba ze sie upierasz i chcesz od tego z Tomaszowa Maz. jak chcesz to bede tam i ci powiem jak to wyglada, tylko kiedy ja tam bede hhehehe

no fakt, też właśnie zauważyłem może na przesyłce by się zaoszczędziło

Cytat:
Bierz czarno-niebieski. Ja tak miałem, a też w escorcie miałem pół wnętrza na niebiesko i ładnie się to wszystko komponowało

no tak myślałem, ale rozważam tez niebiesko szary(srebrny), a moż eniebiesko biały...

jedyny słuszny kolor mieszka to czarny....do tego tylko nić można dać niebieską.....takie moje zdanie

a co myslicie o czarno bialym? + zegary biale ladnie by wygladal (i fotele i boczki tez czarno biale najlepiej w skorze:] )

Cytat:
2005-11-12 19:41:07, hanf0777 pisze:
a co myslicie o czarno bialym? + zegary biale ladnie by wygladal (i fotele i boczki tez czarno biale najlepiej w skorze:] )

no żebym tak miałe tyl kaski to czemu nie ale jeszcze deske bym musiał zmienić

he he a ja swoj mieszek zamawialem gdzies w swiecie a pod nosem takie cuda

A czy ktoś z was się orientuje ile kosztowało by obciągnięcie boczków tepicerki nowym materiałem (np. skórą ale nie koniecznie, chodzi mi o samą robociznę) no i czy stary materiał w takim przypadku trzeba zrywać?

no i ile kosztuje sama skóra?