MotoNews.pl

TUNING ZEGARÓW by Czarek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto efekt pracy Czarka Reja nad moimi budzikami.......

a tak to wygląda w porównaniu z oświetleniem konsoli.......
sorki za jakość ale mi sie śpieszyło i za bardzo się nie przyłożyłem do zdjęcia

jak Wam sie podoba???

Wszelkie pytania odnośnie techniki wykonania proszę kierować do Czarusia...

ja wiem tylko tyle, że efekt uzyskano dzięki folii transparentnej....

POZDRO

Mnie się podoba

Cytat:
2005-11-10 17:42:32, Robert_S pisze:
Mnie się podoba

Spróbowałbys inaczej powiedziec....

no i znowu mozna zobaczyc solidna i fachowa robote

Cytat:
2005-11-10 17:42:32, Robert_S pisze:
Mnie się podoba

Również podpisuje się pod tym obiema "nogami"

Powiem tylko tyle
Czarek masz Wp.... i to nie klubowy.

Ty wiesz juz co.

Eee, nie podoba mi sie Zacznie mi sie podobać jak zmienisz radio na podświetlane na zielono

PS. Napraw sobie podświetlenie regulatora wycieraczek

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2005-11-10 18:40:22, Adam4302 pisze:
Eee, nie podoba mi sie Zacznie mi sie podobać jak zmienisz radio na podświetlane na zielono PS. Napraw sobie podświetlenie regulatora wycieraczek

a niby jak to radio świeci????
ma zielone klawisze

naprwaie jak mi sie będzie chciało

P.S. Na najblizszym spocie masz wpierdol

maltoron... prawda, ze ładna ZIELONA folia

moim zdaniemkiepskie juz wyjasniam napis x100o swieci sie na bialo i liczby kilometrow tez swieca sie na biialo no i napraw sobie podswietlenie regulacji wycieraczek jak wspomnial kolega mam szczescie ze mieszkam daleko niedostane wpierdolu

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2005-11-10 19:59:41 ]

Cytat:
2005-11-10 19:51:07, Kolber7 pisze:
maltoron... prawda, ze ładna ZIELONA folia

A teraz juz przesadziłes. I dobrze o tym wiesz.

Czarek ma u mnie kreche i to dużą.

[ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2005-11-10 20:03:58 ]

Cytat:
2005-11-10 20:01:33, maltoron pisze:
A teraz juz przesadziłes. I dobrze o tym wiesz. Czarek ma u mnie kreche i to dużą. [ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2005-11-10 20:03:58 ]

Maltoron wyluuzuj, folii starczy i dla Ciebie. Na pocieszenie powiem Ci ze przy okazji zrobilem foto-relacje jak zamoncic folie.

Bartek napis x1000 ma swiecic na biało.. licznik kilometrów takze. W rzeczywistosci swieci na lekko bursztynowo.

Dla mnie super

Cytat:
2005-11-10 19:51:07, Kolber7 pisze:
a niby jak to radio świeci???? ma zielone klawisze naprwaie jak mi sie będzie chciało

No może ja źle widze, ale na tym zdjęciu to radio jest wybitnie niebieskie. Sory, ale dla mnie to wygląda tak jakby samochód był cudownie pomalowany, nawoskowany itd. a jedne drzwi by miał w zupełnie innym kolorze.
A naprawiaj kiedy chcesz, mozesz wcale, w końcu to twój samochód.

Cytat:
P.S. Na najblizszym spocie masz wpierdol

PS. Porzuć marzenia

-----------------
czasem tu zaglądam

Wiesz co Czarek czekam od pół rokudokładnie od 8 maja, a ostanio nie masz czasu na poczte zajrzec.
Ciekawe czas na przeóbki był.

No i co, zrobiles sobie zielone podswietlenie? Tak, o to chodzi?

Moim zdaniem bezsensowna przerobka

Cytat:
2005-11-10 20:01:33, maltoron pisze:
A teraz juz przesadziłes. I dobrze o tym wiesz. Czarek ma u mnie kreche i to dużą. [ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2005-11-10 20:03:58 ]

spoko loozik kolego

Cytat:
2005-11-10 21:16:16, Adam4302 pisze:
PS. Porzuć marzenia

dobra wyświetlacz ma niebieski i pod pokretłami ma niebieskie obwódki neonowe........

ale klawisze mają zielony kolor, lub jak ci się znudzi możesz zmienic na czerwony............

mnie sie akurat to radio podobało i sądzę, ze dobrze zrobiłem kupując je bo bardzo ładnie gra......

jeśli Tobie sie nie widzi to trudno

na pocieszenie powiem tylko że dopóki u czarka nie zobaczyłem ze regulacja wycieraczek i podświetlenia zegarków świeci to myślałem że ma nie świecić.......

ale jak widać byłem w błędzie.....

pozdro

Cytat:
2005-11-10 22:43:35, QLogic pisze:
No i co, zrobiles sobie zielone podswietlenie? Tak, o to chodzi? Moim zdaniem bezsensowna przerobka

tak zielone, bo nie lubie niebieskiego, duzo jeżdże w nocy i kolor niebieski bardziej rozprasza.....

ponadto zmieniając na niebiesko zegary trzeba by zmienić całą resztę...

możesz mi wierzyć lub nie w realu naprawdę dużo lepiej to wygląda niż seria

pozdro

Cytat:
2005-11-10 23:05:05, Kolber7 pisze:
mnie sie akurat to radio podobało i sądzę, ze dobrze zrobiłem kupując je bo bardzo ładnie gra...... jeśli Tobie sie nie widzi to trudno

A to jest najważniejsze, że ładnie gra A moge zapytać co to za radyjo??

Cytat:
na pocieszenie powiem tylko że dopóki u czarka nie zobaczyłem ze regulacja wycieraczek i podświetlenia zegarków świeci to myślałem że ma nie świecić....... ale jak widać byłem w błędzie..... pozdro

Regulacja położenia reflektorów tez jest podświetlana

Rozumiem że to podświetlenie jest bardziej zielone niz oryginał?? Myslałem o tym, żeby tak zrobić jak Ty, ale chciałem zostawić kondomki na żarówkach coby podświetlenie licznika przebiegu też wyglądało na zielone.
Pzdr

-----------------
czasem tu zaglądam

wqrwiony jestem to kazdy powod zeby sie wyzyc bedzie dobry

nie podoba mi sie..tzn nie mam nic do zarzucenia ale w porownaniu z oryginalem jest prawie tak samo..zadna rewolucja..ot zmieniony odcien (swoja droga podswietlenie naszych budzikow moze nie jest jakims wodotryskiem ale za to zueplnie nie meczy oczu)

zupelnie nie widzialbym sensu rozbierania budzikow tylko po to zeby o dwa tony zmienic zielen podswietlenia..

a jedyna naprawde buracka rzecz w naszych budzikach czyli wskazowki podswietlane od dolu pozostaly

ogolnie jestem na NIE