Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-11-10 17:35:29 Oto efekt pracy Czarka Reja nad moimi budzikami.......
![]() ![]() ![]() a tak to wygląda w porównaniu z oświetleniem konsoli....... sorki za jakość ale mi sie śpieszyło i za bardzo się nie przyłożyłem do zdjęcia ![]() ![]() jak Wam sie podoba??? Wszelkie pytania odnośnie techniki wykonania proszę kierować do Czarusia... ja wiem tylko tyle, że efekt uzyskano dzięki folii transparentnej.... POZDRO |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-11-10 17:42:32 Mnie się podoba |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-11-10 17:44:46
Spróbowałbys inaczej powiedziec.... ![]() |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-11-10 18:10:56 no i znowu mozna zobaczyc solidna i fachowa robote |
![]() Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2005-11-10 18:31:32
Również podpisuje się pod tym obiema "nogami" ![]() ![]() |
![]() maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2005-11-10 18:35:38 Powiem tylko tyle
Czarek masz Wp.... i to nie klubowy. Ty wiesz juz co. |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-11-10 18:40:22 Eee, nie podoba mi sie ![]() ![]() PS. Napraw sobie podświetlenie regulatora wycieraczek ![]() ----------------- czasem tu zaglądam |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-11-10 19:51:07
a niby jak to radio świeci???? ![]() ma zielone klawisze naprwaie jak mi sie będzie chciało ![]() P.S. Na najblizszym spocie masz wpierdol ![]() maltoron... prawda, ze ładna ZIELONA folia ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-11-10 20:53:18
Maltoron wyluuzuj, folii starczy i dla Ciebie. Na pocieszenie powiem Ci ze przy okazji zrobilem foto-relacje jak zamoncic folie. Bartek napis x1000 ma swiecic na biało.. licznik kilometrów takze. W rzeczywistosci swieci na lekko bursztynowo. |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-11-10 21:11:47 Dla mnie super ![]() |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-11-10 21:16:16
No może ja źle widze, ale na tym zdjęciu to radio jest wybitnie niebieskie. Sory, ale dla mnie to wygląda tak jakby samochód był cudownie pomalowany, nawoskowany itd. a jedne drzwi by miał w zupełnie innym kolorze. A naprawiaj kiedy chcesz, mozesz wcale, w końcu to twój samochód.
PS. Porzuć marzenia ![]() ----------------- czasem tu zaglądam |
![]() maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2005-11-10 21:35:02 Wiesz co Czarek czekam od pół rokudokładnie od 8 maja, a ostanio nie masz czasu na poczte zajrzec.
Ciekawe czas na przeóbki był. |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-11-10 22:43:35 No i co, zrobiles sobie zielone podswietlenie? Tak, o to chodzi? ![]() Moim zdaniem bezsensowna przerobka ![]() |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-11-10 23:01:08
spoko loozik kolego ![]() |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-11-10 23:05:05
dobra wyświetlacz ma niebieski i pod pokretłami ma niebieskie obwódki neonowe........ ale klawisze mają zielony kolor, lub jak ci się znudzi możesz zmienic na czerwony............ mnie sie akurat to radio podobało i sądzę, ze dobrze zrobiłem kupując je bo bardzo ładnie gra...... jeśli Tobie sie nie widzi to trudno ![]() na pocieszenie powiem tylko że dopóki u czarka nie zobaczyłem ze regulacja wycieraczek i podświetlenia zegarków świeci to myślałem że ma nie świecić....... ale jak widać byłem w błędzie..... pozdro |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-11-10 23:08:26
tak zielone, bo nie lubie niebieskiego, duzo jeżdże w nocy i kolor niebieski bardziej rozprasza..... ponadto zmieniając na niebiesko zegary trzeba by zmienić całą resztę... możesz mi wierzyć lub nie w realu naprawdę dużo lepiej to wygląda niż seria pozdro |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-11-10 23:17:32
A to jest najważniejsze, że ładnie gra ![]()
Regulacja położenia reflektorów tez jest podświetlana ![]() Rozumiem że to podświetlenie jest bardziej zielone niz oryginał?? Myslałem o tym, żeby tak zrobić jak Ty, ale chciałem zostawić kondomki na żarówkach coby podświetlenie licznika przebiegu też wyglądało na zielone. Pzdr ----------------- czasem tu zaglądam |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-11-10 23:33:05 wqrwiony jestem to kazdy powod zeby sie wyzyc bedzie dobry ![]() nie podoba mi sie..tzn nie mam nic do zarzucenia ale w porownaniu z oryginalem jest prawie tak samo..zadna rewolucja..ot zmieniony odcien (swoja droga podswietlenie naszych budzikow moze nie jest jakims wodotryskiem ale za to zueplnie nie meczy oczu) zupelnie nie widzialbym sensu rozbierania budzikow tylko po to zeby o dwa tony zmienic zielen podswietlenia.. a jedyna naprawde buracka rzecz w naszych budzikach czyli wskazowki podswietlane od dolu pozostaly ![]() ogolnie jestem na NIE ![]() |