Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
chudy01 BMW Friend świdnica | 2007-06-05 09:02:24 Tylko oryginalne używki, żadnych zamienników !! |
![]() ROBIM3 BMW E36 COMPACT Oborniki | 2007-06-05 09:52:55 No dobra chudy01 ale dlaczego nie zamienniki-jakie miales z nimi problemy? |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2007-06-05 14:43:50 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz w dobrym stanie pod kolor polerka i masz jak nowe! bez malowania! a to chyba przemawia za orginałami ![]() poza tym zaminniki to juz nie ta stal i ze spasowaniem tez bywa róznie. pzdr |
![]() ROBIM3 BMW E36 COMPACT Oborniki | 2007-06-06 11:35:27 Tak też myślałem że zamienniki są nadal kiepskiej jakości-i dzięki za podpowiedź! Będe szukał oryginalnych części! Pozdrawiam! |
viaxx BMW 316i E-36 sedan ... Wielkopolska Środk.-Wsch. | 2007-06-11 07:58:38 Nie wiem jak jest z czesciami blacharskimi, ale kupowalem niedawno zamiennik lewego przedniego nadkola. Nie moglem nigdzie kupic oryginalnej uzywki i kumpel prowadzacy sklep motoryzacyjny powiedzial zebym sie nie stresowal bo ma na poczekaniu zamienniki po 30 zl za sztuke bez szukania i proszenia sie. Powiedzial ze w razie jakichkolwiek problemow z montazem bede mogl towar bez problemu zwrocic. Autoblacharze mowili mi ze moge sprobowac bo tak naprawde to dopiero przy montazu okaze sie czy zamiennik pasuje, czy nie do konca. Podobno do jednych aut zamienniki pasuja idealnie, do innych srednio tj. z malymi przerobkami, a jeszcze do innych niemal wcale. Na szczescie okazalo sie ze do mojego auta zamiennik nadkola pasowal bardzo dobrze i jestem w pelni zadowolony. Poza tym nie mam najmniejszych nawet obaw co do eksploatacji, bo nadkola sa plastikowe, wiec nigdy nie zardzewieja ![]() |