MotoNews.pl

Rajd zamkowy-pare fotek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie furiatów trzech tam astra rozbita klik i jeszcze troche fotek...tu z rally sprintu można zobaczyć fotki kanciny bladego,mojej i chyba rallyman'a bobka...

co do rajdu to był to pierwszy zorganizowany przez AK zamkowy,więc chyba jak na pierwszy raz nienajgorzej,choc troche zespoły narzekały na trase..

szłepsie jak masz fotki to zapodaj....

eee no widze ze sie bawiliscie w weekend........

Rallymana fury tam nie ma, stal na zabezpieczeniu tylko
Moja fura gdzies tam sie przewija

więc zapodaję

Cytat:
2005-11-07 18:19:14, mar125 pisze:
gdzie furiatów trzech tam astra rozbita

Szkoda Grzeska, chlopak ma talent i prawie bez kasy byl do tego rajdu liderem generalki PPZM... Mam nadzieje ze pojedzie Cieszynke i tym razem bedzie mial wiecej szczescia. Zasluzyl na mistrza. Carlos&Wiciu GO!
PS, Pomarancz: ten gosc co serwisowal Alfe 75 na sw.Ance to jechal na prawym w tej astrze

Cytat:
2005-11-07 21:11:42, yapko pisze:
Szkoda Grzeska, chlopak ma talent i prawie bez kasy byl do tego rajdu liderem generalki PPZM... Mam nadzieje ze pojedzie Cieszynke i tym razem bedzie mial wiecej szczescia. Zasluzyl na mistrza. Carlos&Wiciu GO! PS, Pomarancz: ten gosc co serwisowal Alfe 75 na sw.Ance to jechal na prawym w tej astrze

chlopaki mówili że dołożą starań aby pojechać-że powinni zdążyć...

1s przed dzwonem, mar powiedział "O! ten to mi sie podoba" a potem bylo dup!

tak bylo.chłopaki opuźnili hamowanie w stosunku do innych bardzo dużo... niestety o pare metrów za dużo...
carv dawaj te colepsze fotki co porobileś-są jakies na których Ci sie ręka nie drżala??

Cytat:
2005-11-07 21:11:42, yapko pisze:
Szkoda Grzeska, chlopak ma talent i prawie bez kasy byl do tego rajdu liderem generalki PPZM... Mam nadzieje ze pojedzie Cieszynke i tym razem bedzie mial wiecej szczescia. Zasluzyl na mistrza. Carlos&Wiciu GO! PS, Pomarancz: ten gosc co serwisowal Alfe 75 na sw.Ance to jechal na prawym w tej astrze

kojarze

yapko dal avatar , to wroży jakas rewolucje

Cytat:
2005-11-09 16:18:29, Poramancza pisze:
yapko dal avatar , to wroży jakas rewolucje

Nie no, nie rewolucje, po prostu wyedytowalem profil. Zdjecie jest z niemieckiej aukcji ktora podeslal kiedys Peyoo. Ale zamierzam w dlugi weekend popchnac sprawy mocno do przodu. Chyba ze skasuje go na SuperOesie w Czchowie... (Tfu!, Tfu!! )