Jaka żarówka...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
do compacta z 316 z 98r do świateł mijania. Czy HB4, tak jest na RealOEM i na kloszu tak pisze? Jak sie ją montuje bo wyszarpałem (dosłownie) starą i zostały mi dwa druciki w tym okrągłym plastyku co się w lampę wsadza i nic więcej. Zarówka miała metalowe części na końcu. Coś mam chyba kombinowane bo druga strona wygląda inaczej. Kolega mówi że ma wciskane ale on ma z 96 i że H1. Podpowiedzcie coś bo nie wiem jaką żarówke kupić a świecić muszą bo inaczej mandacik

o w kompaktach to posrane jest- radzę wyjąć i dobrze spisać- u mnie zewnętrzne- te obok kierunków to HB4 a wewnętrzna- postojowe to HB3-te bliżej chłodnicy-w tych bliżej chłodnicy są dodatkowo zamontowane- 3ci rodzaj- żarówki które się świecą (bardzo słabo) podczas jazdy ale nie wiem co to za typ.

zakładanie jest tak proste jak obsługa patelni -nawet dla blondynki

Ok poradziłem . Drogie te żarówki i czy dostępne bo troche nietypowa ta plastykowa część ?

polecam zarowki choinkowe

Ceny zarowek sa rozne, na stacjach benzynowych wachaja sie od 25 do35zl za sztuke ja kupilem w sklepie motoryzacyjnym za 16zł szt.l oczywiscie cena zalezy rownierz od firmy

Witam!
HB4-to światła mijania
HB3-światła drogowe
te małe to pozycyjne-model W5W-montowane w lampie świateł drogowych
Żarówki te wyjmuje sie obkręcając wokół własnej osi.