Drewniany spoiler i podświetlenie przedniej tablicy :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co wejde na forum fiat126p.pl padam na cycory...

paczta i podziwiajta:

podświetlenie przedniej tablicy rejestracyjnej
najnowsza moda - drewniany spojler

spoiler z drewna to dla mnie nie nowosc, Mam kumpla co mial kiedys fiata 125 p i w tym wlasnie fiacie bbyly progi tuningowe z blachy chyba 5 mm no i na tylnej klapie spoilerek z sosny pomalowany olejną farbą na biało pol okolicy sie z tego smialo a on uwazal ze jest spox

to som te same tematy!
chce czytać o spojlerze z drewna!

spoiler

na 1 szej stronie tematu o podswietleniu jest adres..

Sorry ale o k!@#$ wejdźcie na 2 strone tematu o podswietelniu.
i zobaczcie to arcydzieło.....

[ wiadomość edytowana przez: adasco01 dnia 2005-11-04 21:21:00 ]

proszę bardzo, bez szukania

nawet myślałem, że będzie tragiczniej

Cytat:
2005-11-04 21:25:03, Wilu pisze:
.........nawet myślałem, że będzie tragiczniej

..

tzn jak bo nie moge sobie wyobrazić fotki " tragiczniej"

Czy ja wiem...nawet w miarę to schludne, chociaż ma się nijak do kształtów malucha i ani trochę mu to nie dodaje urody, to śmisznie całkiem wygląda. Miałem kiedyś samochodziki z klocków Lego i one właśnie miały tego typu spojlery

Cytat:
2005-11-04 21:27:04, adasco01 pisze:
.. tzn jak bo nie moge sobie wyobrazić fotki " tragiczniej"

tragiczniej, tzn. tak:

tak na przykład...

[ wiadomość edytowana przez: Wilu dnia 2005-11-04 21:36:59 ]

nie ma co sie smiac z tamtego forum, wiadomo ze zdarzaja sie błazny tu ich nie ma ?

Gdyby odcinali jaja za krzywdzenie samochodów to by tego nie było, ludzie poprostu dostali za dużo wolności - jedyne wyjście to powiedzieć im gdzie ich miejsce w szeregu - zakaz wyjeżdżania tymi wynalazkami z wioch, żeby nie psuli ogólnego wizerunku dobrego tuningu optycznego jak i mechanicznego. Niech sie lansują tymi dziwkowozami pod remizami a nie robią z siebie pośmiewiska na mieście. To tyle z mojej strony. RESPECT.

Cytat:
2005-11-05 00:00:56, bartong44 pisze:
nie ma co sie smiac z tamtego forum, wiadomo ze zdarzaja sie błazny tu ich nie ma ?

Racja, w kazdym środowisku znajdzimy takich asów.

nie chodzi mi o ośmieszanie forum fiat126p.pl, bo często tam przesiaduję i swego czasu sam sie tam udzielałem, chciałem tylko zaznaczyć że przynajmniej raz na tydzień pojawia sie tam jakiś "tjuninkowiec zapaleniec" z którego mają wszyscy niezłą polewe

zresztą i tutaj są okresy kiedy "tjuninkowcy" wychodzą nie wiadomo skąd jak grzyby po deszczu

Cytat:
2005-11-05 00:24:34, Roli666 pisze:
Gdyby odcinali jaja za krzywdzenie samochodów to by tego nie było, ludzie poprostu dostali za dużo wolności - jedyne wyjście to powiedzieć im gdzie ich miejsce w szeregu - zakaz wyjeżdżania tymi wynalazkami z wioch, żeby nie psuli ogólnego wizerunku dobrego tuningu optycznego jak i mechanicznego. Niech sie lansują tymi dziwkowozami pod remizami a nie robią z siebie pośmiewiska na mieście. To tyle z mojej strony. RESPECT.

Takei glupoty piszesz ze az sie czytac niechce... zrozumcie ze kazdy ma swoj gust i robi po swojemu, a ze czasem wiocha wychodzi to trudno. Moze odrazu odpalic piece i wsszystkich co maja cos nei tak z samochodem do pieca ?? zreszta popatrz na swoj samochodzik.. tez nie za piekny nie jest.

Cytat:
2005-11-05 00:00:56, bartong44 pisze:

Te no bez brawury juz nikt mnie nie zauwaza ?? A co ja jestem jakis murzyn zeby mnie tak chamsko ignorowac ??

Cytat:
2005-11-04 21:36:21, Wilu pisze:
tak na przykład... [ wiadomość edytowana przez: Wilu dnia 2005-11-04 21:36:59 ]

Japie... co to jest???? Deska do prasowania

Cytat:
zreszta popatrz na swoj samochodzik.. tez nie za piekny nie jest.

Może i nie jest piękny, ale po pierwsze 99% prac zrobiłem sam i nikt mi w tym nie pomagał, a po drugie swego czasu łoił CC1100 jak marzenie i nic go nie było w stanie powstrzymać. A podobno istniej wolność słowa wiec bede pisał to o czym myśle a Ty często też nie piszesz mądrych rzeczy.

Cytat:
2005-11-05 17:47:45, Roli666 pisze:
Może i nie jest piękny, ale po pierwsze 99% prac zrobiłem sam i nikt mi w tym nie pomagał, a po drugie swego czasu łoił CC1100 jak marzenie i nic go nie było w stanie powstrzymać. A podobno istniej wolność słowa wiec bede pisał to o czym myśle a Ty często też nie piszesz mądrych rzeczy.

nie przejmuj sie pieprzeniem, mnie tam sie on podoba bardzo tylko pomaluj felgi na jakis wyrazny kolor byle nie pod nadwozie
Ogolnie to maluch kozak

Cytat:

Koles spojler tez zrobil sam i cala reszte

Tak wiec badzmy sprawiedliwi..co kto lubi

Cytat:
Może i nie jest piękny, ale po pierwsze 99% prac zrobiłem sam i nikt mi w tym nie pomagał, a po drugie swego czasu łoił CC1100 jak marzenie i nic go nie było w stanie powstrzymać.

Ale nikt Ci się nie czepia osiągów twojego monstrum i twojego wkładu w pracę nad nim. Wyśmiałeś spojler z drewna miałes do tego prawo ale dlaczego się teraz oburzasz jak ktos krytykuje twoje auto ?

Panowie, nie oburzyłem sie tyko powiedziałem co mysle na ten temat. Każdy ma prawo do krytyki ponieważ dzieki temu dążymy do czegoś nowego, lepszego i dzieki temu sie rozwijamy.
P.S. Podobają mi sie białe felgi, ale ten czarny nawet sie nieźle trzyma wiec narazie nie bede ich przemalowywał.

[ wiadomość edytowana przez: Roli666 dnia 2005-11-06 01:23:06 ]