520 24v lpg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej,od dłuższego czasu przymierzam sie do założenia lpg-bo wiem co i jak jest z gazem,ale wsyscy mi mówią że 24 zaworówki nie lubią gazu,że strzela,przepływomierz cierpi i wogóle..to prawda? Fachowca mam od gazu swietnego,miałem wczesniej lpg na 1.6 16valve w primerze i bajeczka,ponad 180 tyś na gazie i nie było ani jednego problemu!! Czy mam sie bac zakładac gazik do kochanej beemki? Cy iśc śmiało do przodu,i dbać o przewodziki i świece i fajeczki ??

Zakładaj gaz jak masz możliwość i często podróżujesz. I nawet nie masz się co oglądać na innych. Jak by nawet były problemy kiedyś to i tak zwróci Ci się jeszcze na nowy silnik!

Zakładaj ale jak masz 24v to tylko wtrysk lub sekwencje!!!!

zrob tak jak pisze aldik bo na zwyklej instalacji za 2000zl to stracisz za duzo nerwow ;] i nie zakladaj 2 razy takiego samego tematu.

w poniedziałek zakładam seqent BRC do mojej 520 24V ,podziele sie wrażeniami.
Pozdro.

No i bardzo dobry wybór!!

Cytat:
w poniedziałek zakładam seqent BRC do mojej 520 24V ,podziele sie wrażeniami.
Pozdro

Ile Ci krzykneli za tą instalke? Ja mam zwykła na elektronice i wszystko jest ok. Pozdrawiam

Wlasnie oddalem Moja Betty do gaziarza... troche mi smutno, bo to tak jakby ukochanej kupowac sztuczne kwiaty, ale jednak koszty benzyny robia swoje..

Tak czy siak - zakladam SSW Mistral wtrysk sekwencyjny na elektronice Autronic'a - ponoc dobry, cena tez dobra bo 5000 PLNów.. podziele sie wrazeniami jak troche pojezdze.

Pozdrawiam