Piątek 11.04.2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W ten piatek o godz. 17.30 jak juz wiecie odbedzie sie spotkanie klubowe na pasie.Planowane sa rownolegle dla chetnych no i sprawnosciuwka mozliwe ze na pkt. wiec zapraszam wszystkich do przybycia.
Prawdopodobnie przybeda tez nowi klubowicze tj. Kaczy i mozliwe ze Roger swoim fordzikiem ale on jeszcze niejest oficjalnie klubowiczem,mam nadzieje ze sympatycy jak narazie tj wilu i andre tez przybedą na pas w piatek
Również mozliwe ze kaczy zaciągnie ze sobą swych kolegów ktorzy prawdopodobnie tez beda w naszym klubie ale wiecej zobaczycie i dowiecie sie na zlocie piatkowym

Jaaaaaaa no to musze zrobic wszystko zeby byc chociaz moze byc ciezko i zebym naklejke mial klubowa bo mnie Mef nie wpusci

No corn lepiej sie postaraj z tymi naklejkami bo bedzie zle I staraj sie byc bo jak sprawnościuwka bedzie na pkt. to stracisz je

Fuck !! Moja mama wraca z pracy dopiero o 18:30, więc nie bedzie mnie, bo nie będe miał czym zajechać

wlasnie sie dowiedzialem.W piatek pracuje od 18 i bedzie maly problem.Czy nie mozna by zrobic spotkania troszke wczesniej???Np o 17 to przynajmniej bym mogl byc do 17 40.Jezeli nie to i tak sie postaram na chwilke przyjechac.

ciezko bo ja dopiero o 17 bede w domu bo mam praktyki a misiek ma szkole i konczy tez cos przed 17

Gdyby to było troche wcześniej. Może wpadne koło 17, a jak bedzie pusto to pojade dalej.

Cytat:
2003-04-09 14:56:05, andre_ pisze:
Fuck !! Moja mama wraca z pracy dopiero o 18:30, więc nie bedzie mnie, bo nie będe miał czym zajechać

A moze bedziesz mial

Istnieje szansa, że przyjade z Cornem na rowerach , tylko musze go namówić, a on do mnie z głupimi wymówkami, że go rodzice nie puszczą

Andre niedaj sie - walcz o miejsce w aucie

Przyznam sie ze piatek i pozne godziny popoludniowe to troche niefortunna pora jak dla mnie (jak widze nie tylko dla mnie) ale nic to, jak sie uda to sie tez pojawie.

W niedziele to sie widzimy wszyscy na 100% mam nadzieje

PS. a w sobote jade z pewnym kolesiem ogladac 924 bo gosc sie przypalil na prosiaczki i jest w krakowie ladny do wziecia, gosc zbiera jeszcze kase ale nie dlugo bedzie mial i zakupi autko a wtedy...
zciagam go do klubu

PSS. Misiek a co z tym twoim kumplem

ok uriel wciagaj kolesia.co do tego typka od porshe co misiek mial zalatwiac to misiek ma jego nr kontaktowy-trzeba tylko zadzwonic

Niedobrze a wydawało mi sie ze pora jest dosc dobra Pomysł z punktami jest OK Jutro wszystko ustalimy bedzie równiez nowy klubowicz z CRXem o którym pisałem a o porszaka to dzis bede dzwonic i powinien sie pojawic Jak mozecie to bądzcie bo powinno byc fajnie ja planuje na deser spalic gumki które sciągłem z autka wiec bedzie na co popatrzec

Szacuneczek

Niestety ale Miska niebedzie na zlociq(z przyczyn prywatno - rodzinnych) ale to nieznaczy ze zlot sie nieodbedzie.jedynie czego nam w tym wypadku brakuje to stoper-moze ktos wziasc??

Szkoda bo mnie tez nie bedzie a zobaczylbym jak tam moja technika kurde no

No mnie tez niestety wlasnie nie ma ale jest juz pozno i pada deszcz i wogole kicha

Ciekawe czy wogole ktos byl

Niestey jak pisł Mef zabrakło mnie ale wiem ze moge załowac bo było fajnie wszyscy mozemy załowac - ci którzy nie byli

Szacuneczek

Bylo milo tylko martwie sie małą frekfencją klubowiczów na tym zlociku.wsumie nieudalo nam sie przeprowadzic sprawnosciówki na czas ale mayday i kaczy przejechali trase bezblednie.porobilismy zdiecia,pogadali i rozjechali do domu.

Nic tylko zalujcie

no ja tez jak juz zajechalem to sie wszyscy zmyli i strasznie zaluje. No i co z nowymi zainteresowanymi?

Jak juz pisałem nie było mnie ale typ od CRXa ktorego namówiłem był i sie zapisał musimy zorganizowac za jakis czas znowu takie spotkanko tyle zeby byli wszyscy ja nie byłem tylko dlatego ze nagle wyskoczył mi duży problem i naprawde nie mogłem byc

Szacuneczek