MotoNews.pl

[K] Zapinki przelotowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie zapinki przelotowe najlepiej sparco w dobrej cenie 2 kpl, czekam na propozycje

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-10-25 14:51:09 ]

Te widziales??

szukam jeszcze jednego kompletu

xxlrally.pl - w dawnej firmie J.Kuliga maja Sandtler'a po 50 zl, te z allegro z przesylka wyszly pewnie tyle samo. Mam nadzieje ze to nie ostatnie bo sam chcialem kupic.

polecam szparko jest the best jak by co to moge ci zalatwic z vemapolu dokladna cene moge ci podacw poniedzialek jak bede w pracy

Cytat:
2005-11-10 19:08:17, CHRYS66 pisze:
polecam szparko jest the best jak by co to moge ci zalatwic z vemapolu dokladna cene moge ci podacw poniedzialek jak bede w pracy

ja w takim razie tez czekam na cene

Chrys: napisz w tym watku ile kosztuja i czy to dla Ciebie duzy klopot zeby ew. kupic je za z gory przelane zlotowki...

nie ma problemu z zakupem moge wziasc nawet 10 kpl. jak beda mieli ale cene podam dopiero w poniedzialek moge to wam puscic po kosztach zakupu
jesli komus pomoge bedzie mi milo

jak to CHRYS66 nazwał - SZPARKO srebrne są po 69zł a kolorowe po 79zł, do zaplaty wyjdzie za szrebrne chyba 58zł a koror 67zł, jaky co mam parę kompletów, a i jeszcze OMP gumowe krótkie po 25zł (takie jak we Fiatach 500 Abart)

Cytat:
2005-11-10 23:24:12, MRacing pisze:
a i jeszcze OMP gumowe krótkie po 25zł (takie jak we Fiatach 500 Abart)

pokaz fote jak to wyglada.

ja bym potrzebowal zapinek sprezynowych jak ktos by mial niechcacy albo wiedzial gdzie mozna tanio kupic.

No ja na tyl tez chce sprezyny...

krzyh00 fote masz w moim poscie o 850 i przelotowe i gumowe luknij sobie co do sprezynowych w vemie nie maja

No i co tam w sprawie zapinek?
Ma ktos sprezyny na tylna klape?

Przyłącze się,ja też chętnie zakupie zapinki na klape.Tylko chrom lub chromo podobne.Potrzebne mi na klape tylnia do malca.Firma obojetna.

Chrom to sie na pierscienie tlokowe daje a nie na zapinki

Cytat:
2005-11-16 20:18:35, yapko pisze:
Chrom to sie na pierscienie tlokowe daje a nie na zapinki

Na zapinkach sie nieznam Chodzi mi o efekt wizualny oczywiscie.

Cytat:
2005-11-10 23:24:12, MRacing pisze:
jeszcze OMP gumowe krótkie po 25zł (takie jak we Fiatach 500 Abart)

25zl za pare czy za sztuke? Krotkie tzn. ile cm maja? Ile sztuk masz na sprzedaz?

25zł za parę oczywiście. maja koło 6-7cm. mam chyba ze 2lub 3 komplety.
sprężynowe na tył mam cena 85zł, dla forumowiczów mogę sprzedać po 70zł/kpl

fotka gumiaków --> http://img249.imageshack.us/my.php?image=beztytuu0yt.png

Cytat:
2005-11-16 23:43:10, MRacing pisze:
25zł za parę oczywiście. maja koło 6-7cm. mam chyba ze 2lub 3 komplety. sprężynowe na tył mam cena 85zł, dla forumowiczów mogę sprzedać po 70zł/kpl fotka gumiaków --> http://img249.imageshack.us/my.php?image=beztytuu0yt.png

Ja potrzebuje metalowe na klape do malca,niewiem jaka maja miec wysokosc Jak masz jakies to wyslij fotki na maila lub tutaj zapodaj!!

poka jak te sprezynki wygladaja, wzialbym sobie cus takiego.