MotoNews.pl

[s] Silnik fiat 125p 1.3 po remoncie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio sprzątając wpadł mi w ręce taki silniczek właśnie. Jest on po generalnym remoncie, ale jest też minus nie był odpalany przez 10 lat i chyba nie ma klawiatury, ale to jeszcze jutro odkręce dekiel i zobacze. Jeżeli ktos potrzebuje taki wynalazek pisać cena do uzgodnienia.

podaj cene,inaczej temat bedzie usuniety

150-200 oczywiście do negocjacji. Jak nikt się chętny nie znajdzie silnik idzie na złom.

Cytat:
2010-07-01 19:29:03, WuErCe pisze:
150-200 oczywiście do negocjacji. Jak nikt się chętny nie znajdzie silnik idzie na złom.

bywasz w okolicach Katowic ->dasz rade podwieść?

Cytat:
2010-07-01 19:30:51, mar125 pisze:
bywasz w okolicach Katowic ->dasz rade podwieść?

Nie bardzo właśnie. Rzadko bywam w tamtych okolicach, a pozatym moim szerszeniem to nie wiele zdziałam

ja bym byl zainteresowany kupnem ale niestety nie mam bazy w Kraku gdzie mozna by go przetrzymac do czasu mojego pojawienia sie w Krakowie.

Na jakiej podstawie twierdzisz ze jest po remoncie ?

Jakby Marcin nie bral to dawaj znac , moze cos wykminimy.

Cytat:
2010-07-01 20:29:41, borysirl pisze:
ja bym byl zainteresowany kupnem ale niestety nie mam bazy w Kraku gdzie mozna by go przetrzymac do czasu mojego pojawienia sie w Krakowie. Na jakiej podstawie twierdzisz ze jest po remoncie ? Jakby Marcin nie bral to dawaj znac , moze cos wykminimy.

Silnik jest znajomego, który miał go kiedys zakładać, wyremontował go i potrzebował miejsca do przetrzymania do czasu założenia. Auto do którego miał iść zaliczyło dzwona,a o silniku zapomnieliśmy. Więc silnik napewno był remontowany, ale zaznaczam że silnik leżał ponad 10 lat nie odpalany i coś z klawiaturą było jeszcze ale sprawdze jutro bo nie pamiętam co.

Odnośnie klawiatury sprawa wyglada następująco. Jest ona wymontowana. Znalazłem obok silnika dwie klawiatury i alternator więc dodaje do silnika.

to jak Marcin , bierzesz pascia ?

Jak nie to ja sie na niego moge pisac ale musialbys mi go wuerce przytrzymac do czasu kiedy pojawie sie w krakau a kiedy to nastapi tego nie wiedza najstarsi gorlae.

odpowiem po weekendzie - jak będe w kraju , ok ?

Nieaktualne już, do zamknięcia.