MotoNews.pl

ATS Classic 13/14 6,7cali poszukiwane:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc
od dluzszgo czasu szukam Ats-ow...oczywiscie Classicow do DF-a
najlepiej 4X98 ale chyba latwiej bedzie trafic 4X100...stan oczywiscie bardzo dobry...nie zalezy mi tak bardzo na rancie 7 ale juz 6...kazda oferte rozwaze i ugadam moge zalatwc jakies inne bajery do DF lub Poloneza...
moje gg 9109700 a inne dane w profilu
pozdrawiam
Krzysiek

Słabo szukasz

-7x13-

-6x13-

-2 szt. 6x13-

Ostatnio kupiłem sobie drugi komplet 6x13 za bardzo rozsądne pieniądze-trzeba dobrze szukać-takie felgi wyrastają w miejscach najmniej oczekiwanych

ale 400 zl za komplet to nie sa zdrowe pieniadze

no nie wiem czy za felgi w stanie bdb z dobra powloka lakiernicza i proste 400 zeta to jest wysoka cena....ja za 200 kupilem dokladnie takie jak szukasz ale drugie tyle kosztowalo mnie doprowadzenie ich do idealnego stanu.nie liczac pracy mojej i oranza

400 za komplet to nie zdrowe pieniądze? To za ile byś je chciał kupić? Ja swój drugi komplet kupiłem za 180 PLN-ów i też czeka mnie przy nich kupa roboty (jakiś baran pomalował je całe na żółto i jedna jest minimalnie wyszczerbiona po spotkaniu z krawężnikiem). Jeśli ktoś chce kupić dobre alusy gotowe do założenia za mniej niż 400 PLN-ów to powodzenia w szukaniu Tym bardziej, że ATS classic są jednymi z najlepszych felg jeśli chodzi o wytrzymałość i jakość wykonania o wyglądzie nie wspominając

ATS classic nie mozesz znalesc?? przeca tego jest pelno wszedzie.... zgadzam sie z tym co mowi seru, to dobre mocne i baaardzo ladne felgi jedynie ich powszechnosc wystepowania jest zdecydowanie za duza ale i wsrod classicow sa biale kruki czyli wersje pospolitych rozmiarow felgi ale z malymi ET, na przyklad 6x13 ale et 13{najczesciej et 30 albo 28} koniu ma takie z tylu w kancie pieknie wygladaja albo classiki w rozstawie 4x98, tez fajna sprawa ja do tej pory wypatrzylem dwa rodzaje 6x13 et13 i 8x13 et1

400 za kpl.ats to darmo ja za swoje 7 i 8 cali dalem tysiaka i nie uwazam zebym przeplacil raczej zaplacilem normalnie

ale da sie wytargac takie duzo taniej. i co z tego ze trzeba pracowac przy nich. lubie dlubac i zrobic po swojemu.

spytajta krzyh00 ile dal za swoje a pozniej sie madrzcie.

No zalezy jaki rozmiar - ja akurat za 6cali dalem 250zl, stan bdb i uwazam, ze okazja.

nikt sie nie madrzy pat, ja mialem ze 4 komplety ats classic i zaden nie byl kupiony za wiecej niz 200 zeta i wszystkie byly w conajmniej dobrym stanie trzy komplety 6x13 i jeden komplet 5.5x13, ale dostepnosc felg w okazyjnych cenach jest rozna w roznych rejonach kraju i dlatego sa roznice w cenach ktore ludzie uwazaja za okazyjne , tez wole kupic felgi tanio i sam je "wyremontowac, za felgi 7x15 et12 ktore teraz sa na argencie dalem 250 zeta z wysylka w tej cenie ale drugie 250 dalem za remont toczenie itp... i mam za 500 komplet pewnych felg stabilnych przy duzych predkosciach itp

no Bart dokladnie o to samo mi chodzi. da sie kupic za 200 i taka cena juz jest calkiem sympatyczna.

moze teraz wypowiem sie ja..zainterysowany
dzieki Seru za linki ale te widzialem...otoz sprawa wyglada tak..
szukam pewnych kolek a nie takich za ktore dam 400 a po dojsciu do mnie (allegro) okaza sie do wlozenia kolejnych 200zl...post jest po to gdyby ktos konkretny dbajacy o sprzet chcialby puscic dalej alu...co do ich trwalosci..nie watpie ze sa solidne jak i ladne
moge dac nawet te 400 choc kazdy woli szukac za 250 i 300 ale zycie uczy ze okazje trzeba wylapywac
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72156900
co sadzicie o tych???
teraz pytanie...jako ze jezdzilem dotad u siebie na 5,5 to przyblizcie mi jak duza roznica bedzie na 7...bedzie obcierac o nadkola?? jak z kierowalnoscia i stabilnoscia??...co do ostatniej nie watpie ze bedzie sie trzymal
czy do '7 oponki 185/60-70/13 beda oki?
dzieki wielkie za posty...
pozdrawiam