Może taki leciutki bad look?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak się zastanawiam nad takim leciutkim bad lookiem co o tym myślicie?

aha a atrape dltego na czarno pomalowałem bo normalnie mam zrobioną z czarnej siatki a nie mam aktualniejszego zdjęcia

[ wiadomość edytowana przez: agent_lol dnia 2005-11-11 13:14:00 ]

Wywal to czarne cudo z dzioba, bo wygląda jak polonez Caro

Taki bad-look musi byc

ładny bad looczek

Cytat:
2005-11-11 14:07:07, Seba pisze:
Taki bad-look musi byc

Dokładnie Teraz tylko lampy z rs'a i będzie git

Piekny czerwony ESS LADY. Felgi tesh ladne. aUto na 5

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

dzięki
bez kitu - bez prównania -czarnego grila juz mam jescze tylko uskladać troche kasy na farbe na bad looka i bedzie git

[ wiadomość edytowana przez: agent_lol dnia 2005-11-11 17:04:41 ]

zastanawiam się nad jeszzcze jednym - mianowicie zrobic maske z takim bad lookiem ale w czarnym macie - nie wiem jakby to wyglądało ale do czerwonego koloru czarny fajnie kontrastuje

Nie wiem jak by wyglądało ale podobno utrzymanie czarnego matu, w stosukowo estetycznym stanie jest trudne.

....jeżeli jednak się zdecydujesz na mat, to napisz na forum jaki, i jak sie go pielęgnuje.

natomiast o bad looku powiem tak: przy najblizszej okazji podobny pojawi się u mnie hmm w komplecie z rsowską "garbatką" by myself

2-óch moich kumpli mają czarne matowe maski rzeczywiście wyglądaja dobrze ale zniechęcili mnie tym ze wszytko na niej się odbija i mycie maski przypada raz dziennie rzeby przyzwoicie wyglądała a niedajboże jak Ci ptak nawali kupke to podobno masakra zmyć to dokładnie chyba jednak zostane prze swoim org kolorze

albo przeginając leciutko moze warto wloty z cossiego zapodac? :

[ wiadomość edytowana przez: agent_lol dnia 2005-11-12 19:29:52 ]

co myślicie o takich wlotach bo właśnie na allegro takie znalazłem i sie zastanawiam nad zakupem ?

up

Bad look fajniutki, z wlotami też Essi spoko wygląda

zdezak od rs az sie prosi zeby go założyć