Na począdku jako nowy Chciałem przywitać i pozdrowić wszystkich klubowiczów.
Mam problem z rdzewieniem Mojego Esperaka ponieważ karoseria ok. a dzrzwi fatalka czy Ktoś borykał się już może z tym problemem ??? pomóżcie bo samochód rozebrany stoi u lakiernika i niewiemy co zrobić z drzwiami ponieważ nawet jak to przykryjemy to i tak niedługo wyjdzie nowe drzwi???? czy co ???? już Sam nie wiem
Ja tez mam rdze na rantach a od spodu dziury ale niewpływa to zbytnio na przyśpieszenie więc to olewam .
Ale jak miałbym to robić to wolałbym kupić drzwi do jakiegoś anglika w tym samym kolorze nadwozia w idealnym stanie ,za jakieś 200-250 zł( czasami można trafić nawet kompletne)
Koszt przygotowania ,lakierowania napewno przewyższy wartość drzwi,a ruda i tak wyjdzie.
Miałem ten sam broblem ale poprosiłem lakiernika, żeby narazie zabezpieczył a po zimie zobaczymy. Musiałem też wymienić reperaturki tylnych błotników (a samochód jest z Monahium) i okazało się, że do Espero nie ma więc zacząłem szukać i dopasowywać. Okazało się, że najbardziej pasują reperaturki do Mercedesa 124. Polecam wszystkim potrzebującym.
Pozdrówka