Cała prawda o HH i narkomanii...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
>>>KLIK<<<

z gory uprzedzam ze przeczytanie tego odmozdza, powoduje intelektualny odlot, haj, chec pobicia kogos i nagle bole zoladka... a takze ryzyko posikania sie

chore bardzo, jakas ograniczona osoba zadala sobie tyle trudu zeby umiescic to na stronie www - godne podziwu a tresc pozalowania

to jest podpucha... to musi byc podpucha

ja tam szczerze gratuluje autorowi inteligencji

no nieeeee no ale niektore teksty mnie polozyly :
" U syna/córki odnalazłem/am dziwnie wyglądający czajnik z wystającymi rurkami. Co to jest i co robić?"
"Mój syn jest tzw. "dijejem" w hip hopowym zespole. Co to oznacza?"

co za pierdoly... a pozniej ludzie mowia to czy tamto.... ehh

hm a nie podobna taktyka "moherów" byla wczesniej ??? wystarczy siegnac pamiecią - mowa o heavy metalowcach(sorka nie wiem jak sie pisze )głownie osobach ktore sluchaly ciezkiej muzy i muzy itp??

historia zatacza kolejne kolo
"..and so the story goes..."

ba... nawet autor byl ten sam

zreszta dorwalem go na GG

Hehe jak to dobrze że ja słucham innej muzyki

ale jaja

kurde jestem narkomanka ktora wyniosi z domu i sprzedaje...

No to nieładnie Sasetka, oj nieładnie hihihi

Cytat:
2005-11-07 17:22:35, Piter20 pisze:
ale jaja

jak berety

ludzie powinni pomyslec zanim stworza jakas stronke i napisza tam glupoty

toc to 100% podpuchy

Sasetka... tyle juz "głupich" stronek powstało i zazwyczaj śmiejemy się z nich i tyle.... tak sie wkurzasz bo akurat słuchasz HH...Olej to i uśmiech prosze.
Jak dla mnie to nie ma znaczenia co kto słucha, ważne jakim jest człowiekiem i takie stronki czytam i traktuje z przymrużeniem oka.

tez sie z tego smeije ale hmm my to wezmiemy z usmiechem a hmm ktos inny przeczyta i wezmie na serio

zreszta ja roznej muzyki slucham nie tylko hh

no niestety takie oszolomy tez sie trafiaja... zreszta kilka przypadkow jest chyba w komentarzach....

Cytat:
2005-11-07 18:39:25, saseta1 pisze:
tez sie z tego smeije ale hmm my to wezmiemy z usmiechem a hmm ktos inny przeczyta i wezmie na serio

Tyle że wtedy połowy rzeczy nie powinno sie znaleść w necie z obawy ze ktos zinterpretuje to inaczej niż powinien.
Nie mówie, że to co tam napisane jest dobre ale.... ale mam dziś dobry humor i podchodze do tego z humorem

heheh teraz dopiero przeczytałem tą stronkę bo wczesniej za długa mi sie wydawała , ale niezła jest

tia,lubie HH i i czasami wyglądam jak typowy diler, ale "z narkotykami mam tyle wspólnego co z mercedesami czyli nic"
bardzo durnowata stronka,ale skoro babcia kumpeli wyrzuciła ją z domu ,bo Gośka głosowała na Kaczora to już mnie nic nie zdziwi...
autor tej strony jest pewnie słuchaczem Radyja