| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2005-11-14 20:48:01 Muszę się podzielić moja radością.
Wieczory teraz długie, to tak dla rozrywki postanowiłem dyfer wymienić, bo ten aktualny (zresztą juz numer 3 w mojej 3 letniej przygodzie z Omesią A) troche za bardzo już mi słuch przytępiał. Poszperałem, poszukałem i na allegrosie znalazłem dyferek za 100 zł. Cena troche śmieszna, wiec pisze do gościa, ten zarzeka sie (jak każdy poprzedni) że towar pierwsza klasa. Myśle - pieniądz nieduży, można spróbować, aczkolwiek za bardzo nie wierzyłem. Zaprawiony w boju poprzednimi wymianami obrobiłem się w 3 godziny, wsiadam, jadę i cisza (no powiedzmy cisza, ale teraz chociaz trzeszczenie słychać) Co za zmiana jakościowa, inny samochód, aż mi chwilowo odeszła ochota na zmiany (na B oczywiście). Dziw nad dziwy, powiedzcie sami. |
Hey OmegaB Częstochowa | 2005-11-14 21:35:47 No to gratulacje.
Czasami ktoś ma farta, no nie? |
seweryn80 LOB MEMBER Opel Omega B 2,5 v6 Będzin | 2005-11-15 06:50:36 Witam. To ja tak szukałem że kupiłem za 200 a 2 tygodznie temu i do tego wyje ale cicho i przy pewnych momentach wymiana oleju ni epomogla gwarancji zero, no trudno pech, a tobie gratuluje zakupu i niech słyży. |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2005-11-15 12:59:07 Znam ten ból, moje porzednie dwa wyszły mnie chyba po 400 i nie pociągneły nawet roku, lae również leciutko słychac je było od samego początku.
Teraz widocznie, jak zwykle, miałem więcej szczęścia niż rozumu. Powodzenia życzę. |