A może na podlasiu jakiś spocik??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ściana wschodnia zaprasza też mamy ciekawe miejsca
może ktoś ma chotę spotkać się gdzieś na podlasiu

Jestem na tak. Może być spocik piwny

I co? Brak chętnych?

Z tego co wiem to jest nas tylko trzech
Jeżeli chcecie to bardzo chętnie się z Wami spotkam.

Sluchajcie moze ktos z mazur by tez przyjechal ? Naprzyklad ja ? To by bylo juz 4.

Przepraszam...czterech , ale z ConrademV6 w miarę regularnie się widzimy
Co do przyjazdu z mazur... trochę drogi jest... zostaw lepiej troche rezerwy paliwowej na jesienny zlot - wtedy wszystkich zobaczysz

Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje czyli pięciu

[ wiadomość edytowana przez: Mariosomegos dnia 2005-08-11 17:29:02 ]

Myślę że we trzech, czterech to lepiej spotkać się gdzieć na browarku niż zjeżdżać omesiami. Ale nie będę protestował.

Ja mogę przyjechać z żoną na dwie Omegi i mój wspólas by chętnie przyjechał i śfagier też i jeden funfel więc ode mnie już jast pięć aut, oby to było na dolnym podlasiu

[ wiadomość edytowana przez: Mariosomegos dnia 2005-08-11 23:12:51 ]

Marios: Z tą ilością Omeg na stanie to możesz być samoistnym klubem w klubie z nieustającym spotem

Weź wszystkie na LOB PARTY - tylko czy wystarczy Ci kierowców

To co chłopaki nie będzie spotu na podlasiu

Może jednak będzie? Ja osobiście na zlot nie mogłem pojechać, to przynajmniej lokalnie bym się zintegrował.

Więc niech ktoś rzuci jakąś datę i miejsce a będziemy negocjować.

Ja osobiście zapraszam do siebie tyle że u mnie nie ma żadnego

placu na wygłupy, jedynie mój mały szrocik do kręcenia.

O bufet zadbam.

W Białymstoku mozna podskoczyć na lotnisko

I po spocie.

A może by tak w Białowieży jeśli już chodzi o podlasie o ile się orientujecie gdzie to jest ( ale kto by niewiedział)

Przegapiłem coś? Pewnie jeszcze faktycznie na lotnisku.

Białowieża byłaby OK. Można się wybrać z rodzina do żubrów i przy okazji spotkać w gronie omegowym.

Więc zapodajcie coś. Białowierza może być. Cokolwiek, może być Goniądz, Kiermusy, parking pod mc donadl's, czy to ma znaczenie Byleby nie niedziela bo zazwyczaj wtedy są zawody i nie będę mógł być.
Tak szczerze mówiąc to ja już żyję LOB Party i wszystkie siły temu poświęcam.....ale jak chcecie. Tak szczerze mówiąć to chciałbym Was widzieć w Bełchatowie

Sam bym chciał siebie widzieć w Bełachatowie. Cóż jednak robić, kiedy okoliczności nie sprzyjają...