Hyundai SHOW :))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mms://211.189.173.204/hmbs/20041029C14104.wmv

aby to obejrzeć skpiujcie link do przeglądarki

normalnie motyw ze zmiana koła rozłozył mnie na łopatki

ciekawe ile to trenowali i ile aut uszkodzili

To profesjonaliści uczyli się na vw i innych mercedesach

panowie jak to zgrać ?-za wolne mam łącze i widzę pokaz slajdów

Jak dorosnę, też będę tak jeździł ;p

daar, mi też się nie udało zassać na dysk, kombinowałem ale nie wiem jak to zrobić. Spróbuj, bo warto zobaczyć ten filmik.

Mam ten sam problem, też się tnie filmik, nie da się obejrzeć. I to nie jest chyba wina wolnego łącza bo próbowałem otworzyć na 2MB/s

Mam 1mb/s i też przycina,speed podaj adres stronki to może się uda to ściągnąć na kompa

Trzeba skąś skombinować program, który ściąga na dysk film, bo on idzie bezpośrednio z serwera i sie zacina przez slaby transfer

jak ktos ma problemy z linkiem wyzej to podsylam drugi: http://kris.xoopiter.com/20041029C14104.wmv

załatwcie sobie program fleshget(poszukajcie gdzieś w necie albo na jakis płytach z gazet) i za jego pomocą wklejając w odpowiednie miejsce link zassacie sobie filmik ja tak zrobiłem i udało się.Pa

Dzięki humbac, teraz bez problemu można zapisać na dysk.

Cytat:
fleshget

tez go uzylem

dzięki- no,no nie wiedzialem że kierowcy na parkingach przyfabrycznych tyle potrafią
a poważniej :poprostu MAGICY !

uwaga: w tle muza tangerine dream i kitaro -moje ulubione klimaty

Hmmm..... nieźle, nieźle . A tak serio - super filmik i super technika (o autkach nie wspomnę). Panowie a może na którymś spociku poćwiczymy i zakasujemy Koreańczyków ( w to raczej nie uwierzę ale pomarzyć można).
P.S. Daar muszę przyznać że gust muzyczny masz naprawdę niezły (też to lubię)

z 24 MB filmu siciag mia sie tylko 9 MB potem sie zrywa
wy tez tak macie ??

U mnie różnie ale niewiele lepiej - czasem 10 M a czasem 8-9 ale całości jeszcze nie ściągnąłem.... a szkoda

Cytat:
Panowie a może na którymś spociku poćwiczymy i zakasujemy Koreańczyków ( w to raczej nie uwierzę ale pomarzyć można).

w niedziele pod Ikeą ;p

Może tutaj uda Wam się obejrzeć

Cytat:
2005-11-15 19:39:48, Witek pisze:
w niedziele pod Ikeą ;p

No..... i klienci pouciekają a Szwedzi w Volvo zabiorą się za nasz klub