Spojler

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam do sprzedania spojler do esperaka, pomalowany na bordowo (77L). Wygląda tak jak na zdjęciu. Cena to ok. 180zł. Jeśli ktoś jest zainteresowny prosze dzwonić 502523594
Konrad

Czesc
szkoda ze nie zielono-niebieski (bo takie mam autko) to bym kupil. 180 zl to chyba nie duzo, ciekawe ile za taki trzeba zaplacic w sklepie? Czy sa jakies strony ze spojlerami do espero, bo wiem ze sa rozne spojlery? Jakie wg Was sa naj....?
rjsunset

Aha ile kosztuje montaz i czy jest bezbolesny dla pozniejszej ewentualnej korozji autka?

Jestem zainteresowany !!!
Ale podstawowe pytanko:
W jaki sposób jest on zamontowany do klapy ???
Czy klapa bagażnika jest przewiercona i spojler umocowany jest na śrubach w oryginalnie przeznaczonych na klapie pod spojler miejscach ??? Czy jest może klejony do klapy ???

Witam.
Spojler możesz przyklejć, polecam klej do szyb samochodowych firmy BOLD (chyba, taka zielono biała tubka). Jak dobrze wyciścisz klejon powierzchnie to trzyma tak nocno jak śróby. W spojlerze są też od spodu dziury na śróbki, ale nie wiem czy wiercenie dziur w klapie ma sens. Ale to jest twoj wybór.
Pozdrawiam
Konrad

Tak się składa że aktualny spojler który mam na klapie, jest właśnie przykręcony na śruby w miejsca specjalnie do tego przeznaczone - zajżyj pod spód klapy - znajdziesz tam po dwa wgłębienia w blasze z każdej strony - to są miejsca specjalnie przygotowane pod wiercenia dziur na śruby...
...i teraz chodzi mi o to, czy dziury w tym twoim spojlerze odpowiadają rozstawowi śrub w klapie?

Witam.
Nie wiem czy pasują, ale jedna powinna napewno pasować. Ten spojler ma dłuższe nóżki niż orginalny do espero. Zawsze możesz zrobić drugą dziure w spojlerze żeby pasowały obie dziury.
Konrad

Sprawa na dzień dzisiejszy wygląda tak...
Jestem zajebiście tym spojlerem zainteresowany ale KURW... kasy teraz nic nie mam!