Potrzebuje przegub do Lanci Delty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje jak najszybciej przegłub do Lanci Delty 87r 1600ccm
Strona jest obojetna ale jak juz o tym pisze to potrzebuje lewy najlepiej sam bez półosi i bez gum bo te posiadam.

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-12-09 10:14:21 ]

PrzegŁub powiadasz

miałem stary który wymieniłem na inny, ten mi sie rozsypał na kawałki została tylko obudowa zadnych kulek itp. wiec załozyłem spowrotem na jakis czas ten stary stuka jak niewiem ale jakos da sie przemiescic z punktu A do punktu B. Potrzebuje jak najszybciej jakis przegub bo ten mój długo nie wytrzyma

juto po 10 podam ci swoja oferte co do przegubu

oki czekam na odpowiedz

mam przegób z HF 1600 turbo cena 120 zł

ja mam przegub zewnetrzny z 1,6 GT - za 100

[ wiadomość edytowana przez: Cichy_polonez dnia 2005-12-08 20:36:14 ]

przegub nowy kosztuje 183,05 butto jest to caly komplet opaski oslona nakretka
a zapomnialem jakis rabat bedzie

[ wiadomość edytowana przez: CHRYS66 dnia 2005-12-09 13:31:04 ]

Oj Chrys , coś przesadzasz u mnie taki komplecik kosztuje ok 150 zł , do uzgodnienia na zamówienie na drugi dzień
Pozdro. Piotrek.

tylko dla czego orginał kosztuje prawie 800 a podróba nawet za 140 jest do dostania ?

peyyoo nie bede polemizowal co do ceny tyle w wawie kosztuje w detalu i juz
ale tak jak pisalem rabat byl by wiec wyszlo by podobnie co ty podales ten ktory sprawdzalem to producent Vema-pol jest

Kompletny nowy za 115, pasuje?

ciekawa propozycja za 115zł ?? jak nie dostane czegos na miejscu to raczej dobijemy targu

wg katalogu mam przegub za 115 jak dla ciebie, no chyba że skrzynie masz od 1,3 albo inne piasty bo to już inna spr, jak sie zdecydujesz to podasz mi tylko wymiary żeby towar nie podróżował bez sensu i paczke masz w powiedzmy 3 dni koszt przesyłki pokryje sam, pasuje? Aha i rok gwarancji albo 30 tyś km

Nie mam skrzyni od 1.3 mam tylko od 1.6 mam kilka półosiek bodajże lewych, pare wtryskiwaczy od mono wtrysku. komputer od silnika i troche innych gratów. Jak cos to sie odezwe jak najszybciej