| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-31 12:47:55 Iron,
Jakiego w końcu koloru masz tą Niwkę? W opisie masz "wiśniowa", ale na zdjęciach jakby tak zblakła trochę i - to chyba od słońca - wygląda jak biała... Pan Daltonista PS. Normalnie to bym po prostu gdzieś przy okazji jakiegoś wątku zapodał krótkie pytanie, na które zapewne otrzymałbym krótką odpowiedź i można by kontynuować wątek właściwy, ale tak się ostatnio porobiło, tak wyzywają, że się wystraszyłem i założyłem nowe zapytanie To dopiero byłby gąszcz, gdyby przestrzegać "czystości wątków" i zakładać co rusz nowe... Jeszcze raz więc (z drżeniem rąk przed Przestrzegaczami Czystości Wątków)-> pozwolę sobie... zawołać... wwwwwWWWOLNOŚĆ DLA WWWWWĄTKÓW |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-31 16:27:00 Nie no Miły, aż tak bojaźliwy to ja nie jestem; ta wypowiedź była niejako delikatnie prowokacyjną aluzją do poprzednich wątków n/t czystości merytorycznej wątków... Poza tym - szczerze mówiąc - to myślę, że to tak zupłnie prywatna wiadomość nie była -> część z nas zapewne też zauważyła tą niezgodność w opisie i zdjęciach Niwki "Człowieka z Żelaza" (a może "z żelazkiem" Poza tym No.2 -> ja... nie wiem nawet jak wysyłać wiadomości prywatne z tego forum... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-31 18:25:54 Dzięki Góralu!
PS. Umyślego wirtualnego posłańca do Ciebie wysyłałem korzystając z takiej sprytnej opcji "odpowiedz" |
Iron Niva 4x4 Wiśniowa | 2003-03-31 20:16:18 Człowieku od łaciatej NIVY-ZBADAJ SOBIE WZROK, albo najlepiej całą głowę. KOLOR SAMOCHODU JEST BIAŁY. WIŚNIOWA TO NAZWA MIEJSCOWOŚCI W KTÓREJ MIESZKAM
NIE BARDZO ROZUMIEM DLACZEGO TAKIE TEMATY NA FORUM DAJESZ SKORO MASZ PYTANIA LUB WATPLIOWOSCI TO OD CZEGO JEST E-MAIL. A MOZE LUBISZ Z KOGOS BARANA ROBIC? KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM TWOICH PYTAN. JEST NAPISANE JAK BYK ZE MIESZKAM W WIŚNIOWEJ, A KOLOR AUTA TO BIAŁY. JA OSOBISCIE UWAŻAM ŻE PISZĄC TEN WATEK JESTES TROCHE NIEPOCZYTALNY. DELIKATNIE MOWIĄC MNIE WKURWIŁES. CZUJE SIE TROCHE PONIŻONY, PRZEZ CZLOWIEKA KTORY PISZAC ZE NIE JEST DALTONISTA,- NAJWYRAZNIEJ JEST ANALFABETĄ. MOZE NASTEPNYM RAZEM ZANIM SIE PRZYPIEPSZYSZ I KOMUS ZROBISZ OBORE NA FORUM WYSTARCZY KULTURALNIE ZAPYTAC. MYŚLEŁEM ŻE JESTES DOROSŁYM FACETEM, ALE WATKI PISZESZ JAK DZIECKO... I W DODATKU NA FORUM KLUBOWYM??? WIEC WYBACZ ALE TWOJ POTENCJALNY DEBILIZM NIE OBLIGUJE MNIE DO KONTYNUACJI KONWERSCJI Z TOBA... MIMO WSZYSTKO POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KLUBOWICZÓW |
Lewy_lowicz SYMPATYCZNY GOŚĆ Łowicz | 2003-03-31 20:26:49 Iron!!!
duża przesada z twojej strony!!! jesteśmy tu kumplami, a nie wrogami, a jestem pewny, że Mario nie miał nic złego na myśli!!! |
Iron Niva 4x4 Wiśniowa | 2003-03-31 20:40:15 W sumie masz racje, troche mnie poniosło, ale dlaczego ktoś zakłada nowy watek i robi z kogoś buraka...
Jestem u Was nowy, ale to nie znaczy że można robić sobie z niego temat i pośmiewisko na forum. Ja tak to odebrałem. Od czego jest e-mail, priv, a juz napewno profil. prosze najpierw dokładnie sprawdzic...i przeczytać zanim zrobi się podobny temat. Mimo wszystko przepraszam Pana od łaciatej Nivy za ostrą krytykę, ale naprawde mnie to ..."żelazko"..wkurzyło Moja ksywka Iron pochodzi od imienia Ireneusz a nie od żelazka... pozdrawiam |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-03-31 21:00:39 Nowy czy nie nowy bądź pewny że każdy jest tutaj traktowany na równi Co do postu Mariuszni to "przekartkuj" kilka innych wątków z jego postami w tym stylu (jak on to mówi bajdurzenia na bajdurce ilośstrunowej Ale rozumiem Twoją reakcję bo jakbym sie juz nie przyzwyczaił to chyba też nie odczytałbym o co tak naprawdę "biega" w tym poście Pozdrawiam |
Iron Niva 4x4 Wiśniowa | 2003-03-31 21:10:34 Fakt jest faktem...przesadziłem! bura mi się należy!!!
Mam nadzieję że kolega od łaciatej Nivy nie bedzie zły i kiedyś piwo razem wypijemy. Nie od tego jest klub żeby na siebie paszkwile pisać. A koledzy dokładnie mi to na privach wyjaśnili. Mimo wszystko przepraszam Mariusznia po raz kolejny. Pozdrawiam |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-03-31 22:16:23 od bidy możemy Adasiowi zapodać "bezalkoholowe: |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-04-01 09:50:49 Ożeszty!!! Dopiero teraz wszedłem na to forum i mnie zatkało...
JASNE, ŻE JESTEM WQRWIONY I TO JESZCZE JAK!!! IRON KOMPLETNIE NIE ZNASZ SIĘ NA ŻARTACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tutaj chciałem jeszcze paru inwektyw użyć, ale... właściwie po co, co to da...? Nieprawdaż? Taaak... jestem człowiekiem kulturalnym (chyba...) i po jakimś czasie wybaczam QRDĘ ALE IRON PRZEZ NAJBLIŻSZE KILKA DNI (miesięcy... Ufffffffff... Coś musi byc w powietrzu, że ludzie stali się tacy nerwowi |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-04-01 10:07:27 No, ale przeczytałem do końca tego posta Irona (bo wtedy tylko zacząłem...) i... TY @##$%$^%^(^&*()_)(&*&^
Dobra ulżę sobie jeszcze: ##$(*%)(^&)_(**(^&%$%$@^( Bo jak Ci ^&%$#*(&O^(_)(*+)_)*(^&)(**_+) Ty *^&$^&*%&$#)*(&)_+ To Ci ^%$#(^&*%^_(*^&_(*^&_)(*^ Noooo.... tak to kiedyś na podwórku załatwialiśmy Ale... minęło od tego czasu 127 lat i zrozumiałem, że nie wszystkich Bozia obdarzyła poczuciem humoru (tacy też są potrzebni zapewne na Tym Swiecie) A teraz już zupełnie spokojnie poczytam sobie inne posty A Twoich #$%^^%$##% nie będę, oooo! No dobra miało byc spokojnie... Teraz |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-04-01 10:15:17 Aha -> jak to miało być -> posty z wulgaryzmami będą usuwane? -> ten to się powoli będzie nadawał Ja tam bym go jednak zostawił -> jak będę zbyt ospały, to sonbie poczytam i od razu mi poziom adrenaliny wzrośnie |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-04-01 10:48:51 A tak swoją drogą to naprawdę śmiesznie wygląda skojarzenie zdjęć białej Niwki i podpisu "Niwa 4x4 Wiśniowa" No tak, ale niczego, co jest związane z Ironem, już nie będę komentował (taką małą blokadę sobie założę). Aha -> Panowie Administratorzy -> czy jest taka funkcja pozwalająca filtrować posty, żeby po prostu nie widzieć wypowiedzi konkretnych użytkowników. Taki na ten przykład Iron mógłby sobie mnie wyłączyć (pstryk), a i ja z chęcią uaktywniłbym taką opcję (znaczy się siebie to bym nie filtrował, ale mojego żelaznego interlokutora to z chęcią). A może można to jakoś na komputerze ustawić (w jakiś ustawieniach sprytnych)? |