MotoNews.pl

[s]Silniki 903ccm.Seat,Fiat 2szt.& more

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam dla Was niespotykana okazje,tj.w poniedzialek jade po drugi silnik 903 dla mnie i sa jeszcze do opchniecia pozostale dwa z seatow.Jeden z nich jest na bank 903 ccm a drugi to mozliwe,ze 1050ccm.Sa to silniki z aut,ktorych wlasciciele niezglosili sie po obior aut z parkingu policyjnego,auta nie sa po dzwonie a ich roczniki to 1991 i drugi tez podobnie.Ten z mojego tez jest z 91 bodajze.
Mam mozliwosc tez zalatwienia innych ciekawych silnikow,np.z CC itd.W poniedzialek zapytam sie ile chce za jaki silnik lub inne czesci.
Do wybory sa czesci z aut(kapletne):CC 900(po dzwonie)audi 80 B2,jakies golfy 1 i 2,audi 80 B3(silnik na wtrysku),jakies renowki 19 itd. Troche tam tego jest,w poniedzialek spisze i porobie foty wiekszosci aut. Kto by reflektowal na silniki 903 lub 1050 to pisac!!Ja dla siebie wzialem bo na tuning jest swietny material,silniki sa dosyc nowe wiec pyli sie.Auta w ktorych znajduja sie te silniki stoja na 2 i 3 rzedzie od dolu wiec niemialem okazji zajrzec dokladniej jakie to pojemnosci... Pisac jakies propozycje cenowe i w poniedzialek dowiem sie czy sie da kupic za taka kase!!
Szkoda,ze nieprzyjechalem wczesniej bo niedawno na zlom poszedl malec na licencji fiata z pieknymi chromami ....;(

Jop,dzisiaj bylem po silnik do mnie i...dupa,niesa to 903 bo mocowania silnika sa ciut inne,rozruch tez troszke inny,termostat tak samo(taki jak w CC chyba bo ma kruciec z boku a nie od gory) Mozliwe,ze sa to 1050ccm.Mam fotki tych autek,tabliczki znamionowe tez sfotografowalem.GJest tez Panda z pokrywa zaworow jak w punto 1.1 wiec moze ta sama pojemnosc to jest,posiada wtrysk paliwa

podeslij mi foto na adres qba@fiat-squadra.pl

thx