Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-01-19 23:23:46 ... czyli temat o wszelkich szopkach na ulicy.
Troche mnie rzuca nerwami bo mialem nieciekawa sytuacje... jade sobie przez centrum z 50km/h na godzine o 22 i nagle przed auto na przystanku wypada mi kompletnie narabany koles i wystawia reke zebym sie zatrzymal, wiedzialem ze chodzi o podwozke czy cos chcial mi popieprzyć a moze i nawet napasc, wiec jedna noga hamowanie a druga gaz w podloge... auto zawylo do odciecia tlumik zaburczal niczym WRC ![]() ![]() .... on chyba ze zlosci chcial walnac w dach i tez mu nie wyszlo bo sie zamachnal jakos i kurtka weszla mu w zagięcie spojlera, no i mial podwózkę 50 metrow gratis zanim zorientowalem sie ze na pokladzie jest przyslowiowy 8smy pasazer ![]() ![]() ale co sie wyrabia to szok ogolnie ... ![]() ![]() jakie Wy mieliscie sytuacje na drodze? |
![]() tommi3737 Klubowy Weteran Megane CC Łódź | 2007-01-19 23:47:13 i bardzo dobrze że go kawałek podwiozłeś-w końcu trzeba pomagać innym ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-01-20 11:08:22
Nie ma problemu, mam tylna rejestracje podswietlana na pstryczek i wylaczylem jak widzialem ze sie cos bedzie dzialo ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2007-01-20 11:29:56 po pierwsze policja powinna zostac powiadomiona..po drugie..kurde to jednokierunkowa byla..? tak trudno bylo zrobic test losia i po prostu ominac czlowieka...? anyway..dobrze ze skonczylo sie tak jak sie skonczylo... ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-01-20 11:40:35
nie bylem pewien czy on nie wybiegnie za mną na drugi pas, a wtedy mogloby byc juz za pozno... |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2007-01-20 12:04:54 Bardzo słusznie potraktowałeś menela ![]() Tak trzymaj - i opisuj swoje kolejne misje w GTA - hehe, czekam na bardziej hardcorowe ![]() A tak serio - nikt nie ma prawa cię zatrzymywać, zajeźdzać drogi itp. Swoją historię opisałem w pewnym wątku o zajeżdzaniu drogi. Trzeba takie sukinsyństwo tępić - temu fajansiarzowi już się napewno odechce łapać okazji po pijaku ![]() |
![]() maskekk ![]() Pzn | 2007-01-20 12:33:39 J akiedys zaztrabilem na jakis ilku pijanych fiutow co sobie slzo na czerwonym jakby nigdy nic, no i jeden w pozie bramkarza stanal mi przed maska, kulturalnie jedyneczka i jedziemy tez z 50m go przewiozlem a potem spadl... ![]() ![]() ![]() |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2007-01-21 10:54:25
to juz bardziej przypomina misje gta ![]() |
MarEsp20 Audi A4 1,8T 150KM p ... Chorzów | 2007-01-25 18:39:06
Ćwikus to byłem ja !!! Stoję sobie w centrum na przystanku około 22.oo, nagle widzę jedzie espero posła Macierewicza, trochę byłem podchmielony i coś mnie naszło aby poprosić o autograf. Mówię sobie jest teraz jednym z najważniejszych gości tuż przed ujawnieniem listy agentów więc autograf będzie można za 3 miesiiące grogo sprzedać. Ja patrzę a on ni to hamuje ni to przyśpiesza. Następnie chciałem otworzyć drzwi pasażera i się przedstawić i powiedzieć mu że jestem jego fanem a on gaz do dechy ![]() TO TERAZ WIEM ŻE TO NIE BYŁ MACIEREWICZ ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-01-25 19:31:03 a Twoi koledzy to chyba byli z PO bo cos nieladnie krzyczeli ![]() |