Jak to jest z oponami...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastanawia mnie z czystej ciekawości kwestia opon zimowych w polsce...
Obiło mi sie w zeszlym tygodniu pare opinii o uszy, ze można mandat dostać za nie zmienione na zimowe. Z tego co wiem to nie ma obowiązku wymiany oponu nas w kraju... A może jest inaczej ?
Moze ktoś wie jak jest na 100% ?:>

to jest tak w Niemczek ale dopiero od 1 stycznia i to jest jeszcze propozycja oczywiście w niemczech

nie ma obowiązku.

Sądzę, że można dostać mandat za zły stan ogumienia (głębokość bieżnika), ale za letnie zimą to nie.

Cytat:
2005-11-18 22:54:27, zlapmnie pisze:
Sądzę, że można dostać mandat za zły stan ogumienia (głębokość bieżnika), ale za letnie zimą to nie.

no wlasnie mi sie tez tak wydaje... chociaz znajomy mówił mi o gościu który dostał mandat... PARĘ DNI TEMU za to... miejmy nadzieje ze poprostu cos przekrecil i chodzilo o glrbokosc bieżnika.. a swoja droga to taki przepis byłby kosztowny, ale moglby znacząco poprawic bezpieczeństwo w zimie :]

P.S. Nie wkurza was że nie ma tej emotki --> :] ??????

Cytat:
2005-11-18 23:05:28, polityk pisze:
P.S. Nie wkurza was że nie ma tej emotki --> :] ??????

poszukaj a znajdziesz lub sam dolaczysz

Cytat:
2005-11-18 23:13:31, lukas_s pisze:
poszukaj a znajdziesz lub sam dolaczysz

nom znalazłem ale to nie zmienia faktu, że forum nie rozpoznaje jej jako :] tak jak : ) rozpoznaje jako niewazne tak tylko narzekam :]

Cytat:
2005-11-18 23:19:05, polityk pisze:
nom znalazłem ale to nie zmienia faktu, że forum nie rozpoznaje jej jako :] tak jak : ) rozpoznaje jako niewazne tak tylko narzekam :]

A mógłbyś zinterpretować tę emotkę? Bo nie bardzo kumam.

Cytat:
2005-11-18 23:21:02, zlapmnie pisze:
A mógłbyś zinterpretować tę emotkę? Bo nie bardzo kumam.

trudna sprawa ale w gadu to tak wygląda:
poprostu fajna emotka i jakos ja lubie

[ wiadomość edytowana przez: polityk dnia 2005-11-18 23:28:08 ]