Sylwester 05/06

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Myśle że jak co roku wielu z Was ma problem gdzie iśc na sylwestra. Moja gey ekipa również. Wczoraj wpadliśmy na pomysł żeby nie iśc do kogos na impreze tylko wymyśleć coś swojego.
Mamy możliwość wynająć cały club top-ten dla nas (jest w kinie ballada). Na razie wstępnie rozmawiałem z właścicielami, jest taka możliwośc. W ciągu tygodnia musze się określić czy chce wynająć ten klub, potrzeba nam 150 osób aby impreza mogła się odbyć.
Wstępnie licząc impreza by kosztowała około 80-90zł z pełnym wypasem .
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was byłby chętny z nami się bawić. W tamtym roku w rzeszowiaku była niezła impreza, czas to pobić !

Czekam na chętnych.

Będzie jakiś ciepły posiłek? Dużo alokocholu przypada na jednego osobnika? Bedzie głośna muza?

P.S Ja też sie właśnie dzis zastanawiałem zrobić sylwerka 2 razy lepszego niż rok temu tylko w jakimś innym pomieszczeniu a nie w rzeszwiaku! Mara jak twoja propozycja nie wypali to ja coś będe myśleć.

To jest narazie wstępne rozeznanie, ale dołoże wszelkich starań i wynegocjuje najmniejsza cene za lokal zeby mozna bylo wiecej wydac na jedzenie i picie

150 osob - sporo . Ja jestem chetny jesli cokolwiek dojdzie do skutku, pozdro dla Burgera czy jakos tak .

Jeszcze nie wiem gdzie będę, ale przed takimi imprezkami to dla mnie istotna jest specyfikacja jedzenia, ile czego na osobę no i czy alkohol jest wliczony w cenę. Bo po tej cenie wydaje mi się że alkohol dodatkowo każdy w swoim zakresie, lub co gorsza, tylko w barze po cenie Top-Tenu. Czy mógłbym dostać taką informację?
80-90 PLN na osobę oczywiście?
T.

80-90zl to cena na osobe.
Choć to wszystko bedzie rowniez zalezeć od ilości osob, jest również możliwosć wynajecia samej góry na ~40osób.
Chce żeby w tej cenie był jeden cieply posiłek, jakies przekąski, no i alkochol.
Napiszcie ile myślicie że powino przypadać alkocholu na osobe
wódka
piwo
szampan

Ja myśle ze 90 zł to jest torszke duzo bo ja od kazdego w tamtyk roku zbierałem po 20 złotych chyba i było dużo alkoholu bo został na nastepny dzień był jeden ciepły posiłek dużo sałatki i słodyczy tez nie brakowało !
W tamtym roku liczyłem na kazdego 6 piw. 0.7l na 3 osoby i 1 szampan na 4 osoby !!

Rzeszowiak, po pierwsze trzeba zaplacić za lokal. To bardzo podwyższa cene. Rzeszowiak jak brałeś po 20zł to gratuluje charytatywności, bo napewno musiałeś dołożyć do imprezy . Ja niechce się obłowić na tej imprezie tylko zrobić świetnego sylwestra.

Przepraszam składaliście sie po 30 zł! Bła naprawde fajna impreza a z kieszeni nic nie dokłądałem jeszcze zostało kilka złotych

Fakt, że wynajem sali sporo podwyższa koszty, ale rozkłada się to na więcej osób. W Wawie chyba jednak będę z kosztem 50PLN od osoby, ale będzie full wszystkiego. Bigosik, udka, goloneczka, sałatki, barszczyk, 0,5l na osobę, szampan na 6os, trochę win dla kobiałek, soki. Tak naprawdę za tą kasę to powinno być wszystko.

No i jestem pod wrażeniem zorganizowania przez Rzeszowiaka przy cenie 30PLN. Ale dużym kosztem w moim towarzystwie jest sporo wódeczki i jakieś dobre wina.

T.

Jak by co to ja robie sylwestra w garazu ;] Garaz mam dwu pietrowy wiec duzo osob sie pomiesci ;] Wstep za free takze jak komus SZKODA kasy na sylwka to zapraszam do mnie. Dobra zabawa gwarantowana (dziewczyny z penisem itp itd )
Jedynie co trzeba miec to bury sweter w renifery
Licze na duza frekwencje z KTSW ;] Pozdro600

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2005-11-15 15:04:26 ]

Tak tak ty byś tylko sie zabawiał z dziewczynami zpenisami