Upiększanie ładnej co zrobiliście żeby była ładniejsza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja w swojej 2107 dopiero zaczynam sie bawić w sobote pomalowałem na biało felgi podpatrzyłem to u Leszka z gdyni i pomalowałem jeszcze na biało wloty powitrza te na tylnich słupkach i mam zamiar gdzies kupic wloty powietrza i też je biało prysnąć i w przyszłości zrobić dwa białe paski wzdłuż całego samochodu.

[ wiadomość edytowana przez: pawel1986986 dnia 2006-06-05 11:33:06 ]

co zrobilem zeby byla piekniejsza?
hym zmylem tone blota z niej i druga tone piachu z podlogi
a tak poza tym jeszcze TO

ja w swojej samarce juz troche porobilem zeby była piekniejsza kola biale to na poczatku, potem zrobilem sobie Bad loka (bede mial aparat to sie pochwale) szyby przyciemnione, w srodku tylko mniejsza kierownica bo seryjna mnie dobijala no i chyba narazie tyle

jak chcesz to masz wróz na gładko -> wejdź w mój profil jesli cie interesuje

ja nic nie robię. i tak jest piękna

czesciowo jest w moim profilu. a po za tym to nie wiele, moje wszelkie modyfikacje były pakowane w komfort nie wyglad wiec wyciszanie , amortyzacja itd z zewnatrz poprostu walka z rdza i takimi tam

ja swojej pozwoliłem zardzewieć i tak jest piękna...

a moja królowa szutru jest zawsze oblepiona "profi" błotkiem

wydaje mi sie ze nic nie doda jej wiecej uroku

ja w swojej 7-ce pomalowalem grill'a na czarno... jakos dziwnie wygladala "rajdowka" z chromem na chlodnicy :]

mialem tylko wybor czy czarny mat czy polysk... wybralem polysk i w sumie dobija mnie ze cale auto jest matowe od brudu a grill jak sie "swiecil" tak sie swieci mat bylby jednak lepszy.. ale i tak jest milo.

No to teraz ja sie pochwale.Mam 07ke w kolorze bialym.Mam tez bardzo fajnie przerobione z oryginalnych tarcz zegarowych zrobione biale z lekką nutką moich graficznych pomyslow.Tapicerka byla w kolorze jasnego brazu.Ta na drzwiach zostala zmieniona na czarna a na tych listwach gornych co maja zawsze ochote na pekanie w miejscu cycka od zamykania drzwi przez calosc jest pieknie polozona jasna skorka(szara).Deska rozdzielcza wraz z calymi do okola plastikami jest wylozona skora w kolorze zblizonym do siedzen.Wszystko sam i tanim kosztem.No i do tego centralny zamek z alarmem na czworo drzwi(moge podp. jak sie zaklada cen. na tył)Jest fajny efekt gdy zamykamy lade z pilota na parkingu,jak niedowiarki aptrza ze taka bryka jest wyposazona w takie bajery.Troche smiech ale coz,uwielbiam moja "białą damę".Nie mam fotek na razie ale postaram sie niedlugo cos zorganizowac.Pozdrawiam ekipke od naszych pieknych Łajdaczek

Nowy lakier z racji tego że poprzedni właściciel spaprał robotę, chyba wałkiem malował , dołożyłem trochę inwencji twórczej w wykonanie diodowego podświetlenia centralki sterującej ogrzewaniem, wywalenie listwy progowej, zbędny dodatek, zbiera się za nią tylko syf sprzyjający korozji, poza tym auto wygląda ładniej bez niej . W planach aluski

Ja w mojej 2106 nie mam zamiaru nic upiekszac, bo nie trzeba. Jest piekna (ładna) i jakiekolwiek upiekszanie moze tylko popsuc efekt prawdziwego klasyka.

Ja w ramach upiększania mojej Żigulki ja umyłem

Cytat:
2006-06-06 00:44:41, promil2106 pisze:
Ja w mojej 2106 nie mam zamiaru nic upiekszac, bo nie trzeba. Jest piekna (ładna) i jakiekolwiek upiekszanie moze tylko popsuc efekt prawdziwego klasyka.

dokladnie. porzadny remont i doprowadzenie do stanu fabrycznego wystarczy.
ewentualnie jakis dyskretny dodatek z epoki, jak np. ma Pawel czy Zax

Cytat:
2006-06-06 09:21:30, adasco pisze:
dokladnie. porzadny remont i doprowadzenie do stanu fabrycznego wystarczy. ewentualnie jakis dyskretny dodatek z epoki, jak np. ma Pawel czy Zax

Tez podzielam to zdanie...samochód to nie choinka Nie podoba mi sie jak do samochodu z lat 80-90 dokłąda się częsci które nie pasują do czasu w którym był wyprodukowany. Ale to też kwestia gustu....

Cytat:
2006-06-06 10:28:49, zax pisze: Nie podoba mi sie jak do samochodu z lat 80-90 dokłąda się częsci które nie pasują do czasu w którym był wyprodukowany. Ale to też kwestia gustu....

2107 jest samochodem współczesnym... Chyba jeszcze montowanym? Dlatego mi nie żal klasycznego piękna lat 80-tych . Metaliczny lakier , nowoczesne felgi, skórzana tapicerka i dodatki poprawiające komfort w upały ( szyberdach i przyciemnione delikatnie szyby) są zupełnie do tego auta stosowne. W 2103 byłyby zbrodnią.

Cytat:
2006-06-05 11:31:35, pawel1986986 pisze:

Wpadnij na X zlot do Wawy to zobaczysz

Cytat:
2006-06-06 12:57:01, Grzegorz2107 pisze:
2107 jest samochodem współczesnym... Chyba jeszcze montowanym? Dlatego mi nie żal klasycznego piękna lat 80-tych . Metaliczny lakier , nowoczesne felgi, skórzana tapicerka i dodatki poprawiające komfort w upały ( szyberdach i przyciemnione delikatnie szyby) są zupełnie do tego auta stosowne. W 2103 byłyby zbrodnią.

TAK TAK, NADAL MONTOWANYM.NA BIAŁORUSI NADAL MOŻNA KUPIC NOWE SIÓDEMKI PODOBNO KOLORY DO WYBORU. ALE CEN NIESTETY NIE ZNAM! POZDRAWIAM

Na jakiej Białorusi - w Tolgiatti się to produkuje cały czas (czy jak to się tam piszu ). Zobacz sobie na stronie www.vaz.ru - mozesz sobie tam zobaczyć kolory.

Cytat:
2006-06-06 12:57:01, Grzegorz2107 pisze:

Ale mi grzegorz bardziej chodziło o części typu: lampy/halogeny soczewkowe itp. bo chociaż łada "siemiorka" jest autem współczesnym to kształt ma klasyczny z lat 80 . Hasło reklamowe WAZ brzmi: Doceń klasyczne piękno