Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-11-18 21:30:47 nie było czegoś takiego chyba jak seryjne czerwone kierunki ![]() musisz sobie sm pomalować.... ale musisz wiedzieć ze to jest nie zgodne z prawem.. chyba że sprawisz żeby czerwony świecił na żółto ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-11-18 21:35:37 Jako jedyna osoba w klubie mam czerwone kierunki z tyłu, a zrobiłem je samemu... bo w Espero nigdy nie było czegoś takiego jak czerwone kierunki!
Ja swoje pomalowałem lakierem transparentnym do kloszy lamp (koszt puszki =15pln) Jak już kolega napisał powyżej - jest to niezgodne z prawem - mi policja już raz za moje kierunki zabrała dowód rejestracyjny - ale "jakoś tam swoimi sposobami" odzyskałem dowód i nadal jeżdżę na czerwonych... ![]() |
![]() jachito Daewoo Espero Łódź | 2005-11-18 21:41:18 Dzięki za info...ja zaryzykuje. |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-11-18 21:46:47 ![]() ![]() ...to są zdjęcia z przed 3-ech lat... teraz już niepamiętam dlaczego blendę zdjołem a kierunki malowałem na samochodzie? ...dziś zrobił bym zupełnie na odwrót ![]() |
![]() jachito Daewoo Espero Łódź | 2005-11-19 16:29:48 Dzięki za foty.
Niezła robótka.... i jest git jak się ma kawałek garażu można sobie spokojnie w wolną sobote pogrzebać ![]() Pozdrawiam. |