[TRUCK] Paskudny prototyp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie posprzatalem po przeprowadzce i wywalilem mase magazynow. To co mi zostalo, to czasopisma motoryzacyjne z lat '80 i '90. Jezeli klubowicze sa zainteresowani to moge przygotowac kilka bardzo ciekawych i jeszcze nie publikowanych tu artykulow o pojazdach z FSO Na poczatek wrzucam tez cos co mi wypadlo z ktoregos magazynu podczas porzadkowania. Jest to skrawek z GW bodajze z 1998. Prototyp widniejacy na zdjeciu ponizej to przerobiony na skosnooka modle niewiarygodnie paskudny Truck. Czy ktos wie cos o tym, czy to tylko zabawa panow grafikow z pracowni Daewoo?

[ wiadomość edytowana przez: Ambrosios dnia 2005-08-18 12:04:38 ]

ambrosios fotki nie widzę ale nei wiem dlaczego jak przeczytałem tytuł wątku pierwsze co mi stanęło przed oczami to biały Analog z DiDżejem w środku

Didżej truck'a spierniczył, ale to to wygląda jak idź stąd i nie wracaj

skrzyżowanie Tacumy z Truckiem ?? bleeeee
może gdyby jakoś kabine miał lekko zmienioną zamiast std. kanciatej

Dziwoląg blee zero harmonii haos tylko widze

Moje pierwsze skojerzenie (obrazek pokazuje mi) co oni zrobili przecież to grat. Mniej plastiku to chyba nie mogli dać.

przedstawione na obrazku auto wskazuje na to, ze w fabryce byl nadmiar szyb do poloneza i klamek. calosc ma cos w sobie z zaporozca i corolli z debilnym grilem niby usmiechnietym. pamietac nalezy, ze powstal w zamierzchlych czasach, jednak ten beznadziejny gril z kratkami w pionie i poziomie wywiera odpychajace wrazenie.

Cytat:
2005-08-18 12:06:44, jose pisze:
Didżej truck'a spierniczył,(...)

Co się stało temu autku? Jakoś nie zwróciłem uwagi.

a gdyby jeszcze do tego grila i tej maski przypasował np światełka przednie od nowego Nissana Patrola?

Nie wiem jak można było tak oszpecić Poloneza i to jeszcze w fabryce Nic dziwnego, że nie wszedł do produkcji Ciekawe czy jeszcze istnieje czy też sami to zniszczyli.

Ładny był natomiast moim zdaniem prototyp (szkic) z przed roku czy dwóch z FSD w Nysie

To w końcu miało byc autko typowo dostawcze.Nie ma co za wiele wymagac, ale fakt zbyt urodziwe nie jest .
Co pisali w tym artukule , pod zdjeciem??

a pisali co pod maska?

Z tego co pamietam to o silnikach nowych nic nie bylo, chcieli dac tylko nowa maske, zeby wszystko co z fabryki wychodzi bylo skosnookie i mialo znaczek Daewoo. Niestety mam tylko zdjecie tego co znalazlem po 7 latach miedzy czasopismami, ale poszukalem w wyszukiwarce GW zwrotu "żerańskie nowości" i wiem juz, ze artykul jest z 20 maja 1998. Nie bede jednak placil im 11zl za jednorazowy wstep do archiwum. To jest k****skie zdzierstwo i wole poszukac wsrod znajomych dziennikarzy, moze ktos ma dostep do archiwum. Jakby to bylo 2 zlote, to bym zaplacil, a tak to nie dostana nic. Chciwi jak przyslowiowi zydowscy kupcy

[ wiadomość edytowana przez: Ambrosios dnia 2005-08-18 17:09:07 ]

Cytat:
2005-08-18 17:06:43, Ambrosios pisze:
Nie bede jednak placil im 11zl za jednorazowy wstep do archiwum. To jest k****skie zdzierstwo i wole poszukac wsrod znajomych dziennikarzy, moze ktos ma dostep do archiwum. Jakby to bylo 2 zlote, to bym zaplacil, a tak to nie dostana nic. Chciwi jak przyslowiowi zydowscy kupcy [ wiadomość edytowana przez: Ambrosios dnia 2005-08-18 17:09:07 ]

Taniej jest sie przejsc do czytelni

Cytat:
2005-08-18 17:16:00, road_runner pisze:
Taniej jest sie przejsc do czytelni

Jak sobie policze paliwo albo nawet bilet autobusowy i ile czasu by mi to zajelo plus przepisywanie, to wychodzi to zdecydowanie za drogo, nie liczac nawet ile w tym czasie strace nie pracujac

a ja i tak nie widze

W takim razie umieszczam mniejsza wersje

o kutwa ale obrzydliwy... jednak szkoda ze zobaczylem

a czy to przypadkiem nie jest numer z 1 kwietnia?

To przeczytaj z 7 postow nizej to co napisalem.

[ wiadomość edytowana przez: Ambrosios dnia 2005-08-18 18:31:39 ]