Promocja Logo Daewoo na GSM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z "miłości" do was, postanowiłem pierwszym 5 osobom (wyposażonym w telefon komórkowy Nokii), które przyślą na nr +48602846746 SMS o treści:
01 - jeśli chcą logo Daewoo na czarnym tle
02 - jeśli chcą logo Daewoo na białym tle
wysłać gratis takowe. Wzór widoczny obok mojego nicka.

PS. Wasze nr tel. nie będą wykorzystane do żadnych celów. Zaraz po wysłaniu logo wykasuję wasze SMS-y.
PS.2 Koszt SMS oczywiście standardowy (nie żadne 2, czy 9 zł).

* piotr'ek *

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-03-26 12:45:56 ]

Właśnie spróbowałem...ciekawe w której piątce się zmieszczę?...taki mam parszywy dzień, że nie wierzę! Pozdrowionka! Bogdan1

Byłeś PIERWSZY!!!! Pozostały jeszcze 4 loga.

No i... nie ma więcej chętnych. Jest jeszcze 4 sztuki do rozdania. Wysyłka w ciągu kilkudziesięciu sekund - wysyłam do godz.18.30.

eeeetam logo daewoo ja mam tapete w telefonie z wlasnym autkiem ...SonyEricsson_RULEZ

Dzięki wielkie Piotrek!! Jest EXTRA!...i podoba się wszystkim!...Nie rozumię zrzędzenia kolegów ...może się wstydzą...Daewoo?? P.S. Jak to logo wygląda na białym tle? Pozdrowionka z Katowic

Już kurde nie wygląda... znaczy się wygląda, ale nie pokażę jak, bo się gifa z hdd pozbyłem. Zostały mi tylko pliki do LM.

Uwaliłeś??..przecie to grama miejsca nie zajmuje nawet!! ..nic to! przeżyję..i tak to co mam jest OKI DOKI!

No jakoś tak potraktowałem gif-a jako zbędny śmieć. Oczywiście loga do wysłania (jeszcze 4) ciągle są dostępne. Możesz zamówić jak chcesz 02.

Ahoj! dopiro przeczytałem posta! Grzech by było nie skorzystać !! he he he! ...Różniste widziałem loga ale takiego nie ma nikt !!..mnie siem naprawdem podoba! . Dzięki! Serdeczne pozdrowionka!

Właśnie wysłałem zaległe loga. Przepraszam za opóźnienie, ale nieopatrznie kabel zostawiłem w pracy, a wczoraj miałem wolne. Promocja została zakończona!

Super dzięka!! dostałem oba trzy i jestem dumnym posiadaczem kompletu logo DAEWOO...a co? Pozdrowionka z Katowic