FILM:Moje RSTvs324konny Nissan200sx vs 220konna primera 2.0T

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec akcja miala miejsce wczoraj w nocy na jednej z warszawskich tras...
Troche danych z g-tech pro competition:
- moj cabrio rst by REX: pipercams 285T + wydech przelot 2.5" + 0.7 BAR, 0-96 km/h 7.4s
- primera 2.0 + home made turbo:duzo by wymieniac, ok 220-230 KM, 0-96 - 5.9 s
- nissan 200 SX by TOMARACING: 324 KM, 0-96 cos kolo 5s
Film zajmuje 18 mega i jak mozna sie domyslec dostalem ostro po pupie ale chodzilo raczej o sam filmik bo wiadomo ze moj essi to jeszcze zuczek przy tych pecynkach. Tymbardziej ze mi doladowanie do 0.9 BAR skakalo wiec musialem juz odpuszczac zeby spalania stukowego nie bylo. Milego ogladania:

warsaw by night

"You have requested the file MVI_0087.avi (19418646 Bytes). This file has been downloaded 3 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!"

a ja coś nie mogę naciskam te free, czekam i nic

kurna....a ma ktos jakiegos innego hosta??? Moze cos nie tak...az sam sprobuje

no no niezly odjazd nissana

warto podkreslic ze ta primerke moj kolega sam zrobil w garazu a ten 200 sx to juz full profeska. Z reszta tam na koncu przy wiadukcie ja mialem 170 na luku...primera 180 a ten 200sx ponad 200 wiec roznica jest I to byl dystans mniej wiecej 1/4 mili. Szkoda ze mi to doladowanie skoczylo bo moze bym chociaz ich widzial lepiej

Bo trzeba odczekac 30sekund i wtedy pojawia sie link i mozna zciagnac. Fajny filmik

eee tam!! zebym tam byl moją essiną to bym wam pokazal!! dwie turbinki w koncu robią swoje

[ wiadomość edytowana przez: pytlar dnia 2005-11-07 12:13:28 ]

w bagazniku

wlasnie ja tez przemyslalem ze ja mialem na pokladzie kolege z kamera i butle po lpg....bez tego bym ich juz napewno lepiej widzial na koncu

czekam czekam i .. nic .. za free nie moge tego targnac ;(

pomocy

czy ktoś wie jak to odpalić (ściągnąć)???

WYSTARCZY WYBRAĆ FREE I TROCHE ODCZEKAĆ przepraszam że pisze z dużej litery.

Cytat:
2005-11-07 12:39:17, T-T pisze:
pomocy czy ktoś wie jak to odpalić (ściągnąć)???

Odpalasz link, na dole wybierasz opcję FREE, laduje sie strona i czekasz 30 sekund aż pojawi sie nazwa pliku do ściągnięcia. Klikasz na ten plik i heya

dzięki

no to heya

fajnie fajnie... gdzie szalejesz w W-wie?
oczywiście rozumiem,że nie podasz dokładnie, ale tak mniej więcej Północ? wschód?

ale to nie jest zadne stale miejsce. Poprostu niedaleko mnie i mojego kolegi od tej uturbionej primery, a scislej mowiac to byla wiatraczna odchodzaca od ronda wiatraczna. Zaden nielegalny spocik tylko smy chcieli zobaczyc jak to wyglada. hehehe o ile jak ruszalismy z przyustanku to widac na filmie ze moj essi calkiem sie zbiera o tyle potem jak widac oddalajace sie swiatla kolegow to wydaje sie ze jednak nie...ale coz...tez 200sx ma 13.4 na cwiartke

Ten kolega od Primery to Coobcio??

tak jest....wreszcie temu artyscie smiga to Wcale tak z poczatku nie dostaje od tego 200 sx, pewnie ze 3 dlugosci...a jeszcze tydzien temu szla mu tak jak moj No ale coz...essi jeszcze pokaze pazurki hehehehe

Nie trzeba czekać 30 sek poniżej jest link.

Hehe, to wreszcie Coobciowi udalo sie wystroic ten silnik Szkoda, ze kupil nie ten MAP sensor. Wielki podziw dla Was obojga