Lantra ksiązka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam cos na temat Lantry, byłbym wdzięczny za wszystko co macie

Masz link do strony serwisowej - jest teżna forum jako wątek. Wybierasz model (lantra jest chyba jako Elantra) rocznik i silnik a potem klikasz w Shop i wyświetla Ci podzespołami (musisz tylko mieć Acrobat readera). HMA service

wielkie dzięki

No problemo... Od tego są koledzy na forum

mam jedno pytanie czy ktoś ma może zeskanowaną książke do lanty 1.6 16v 92r.?? jeżeli ktoś ma możliwość wysłania jej na meila to bardzo proszę zyszek_h@interia.pl

Cytat:
2005-01-31 16:26:31, doqtorek pisze:
Masz link do strony serwisowej - jest teżna forum jako wątek. Wybierasz model (lantra jest chyba jako Elantra) rocznik i silnik a potem klikasz w Shop i wyświetla Ci podzespołami (musisz tylko mieć Acrobat readera). HMA service

Sorki, może mam cosik zepsute z przeglądarką ale ja nie mam czegoś takiego jak shop.
Doqtorek -> wyślij mi zrzut ekranu na prv, ok.?

Wszystko jasne, działa tylko z IE.... monopolizm, cholera jasna

Z podanego linku posciagałem sobie kupe rzeczy odnosnie lantry 1,6 16V 1993 Niestety wszystko po angielsku i jeszcze nie za bardzo wiem co posciagałem (jak drukne to na spokojnie obejrze) Ale jezeli jest ktos zainteresowany to moge podesłac na maila (zbyszek_h ???) Wszystko jest w PDF-ach i jest tego naprawde duzo Nie sciągałem chyba tylko schematów elektryczny bo byłoby za duzo i juz mi sie nie chciało

PS. Jest tego ładnych kilkaset stron - wiec niezła ksiązka z tego wyjdzie