Gdzie w Wawie mozna kupić nowe tłoki (dwa) do poldka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam to niesczęście że silnika jeszcze ok ale korbowody dostały luzów i dwa tłoki mi się wytukały tj troche zatarły , nie potrzebuję kompletu tylko dwa da się gdzieś załatwić w Wawie?

Zalatuje to tzw "ruskim remontem" Dwa tłoki chcesz wymieniać???A pozostałe dwa dobre?Zrób porządny szlif i wymień komplet tłoków bo nie wyobrażam sobie choćby kompresji po takim "remoncie"... No i jak "korbowody dostały luzów"?Na sworzniach?Panewkach?

Kaovietz ma rację jak zrobić to dobrze, (a nie na odwal się), moje skromne zdanie.

Dokładnie jak piszą Koledzy.
A tłoki powinieneś dostać w sklepie "ARTMOT" patrz dział partnerzy klubowi. A jak nie tam to na ulicy Karmelickiej.

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Tez polecam Karmelicka, Bialy widziales rozrosli sie na Karmelickeij wykupili drugi sklep.

Ta widziałem Ciekawe ile ceny pójdą w górę.

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

a wogóle to sprzedaja tłoki nie wkomplecie. Jak sprzedadzą dwa to co z tymi co zaostaną. przecież mało kto kupuje po dwa tłoki

To tak jakby założyć sobie jednego buta starego, podniszczonego i drugiego lśniącego nowością i paradować w nich po mieście.

Tłoki sprzedają na sztuki. Pierscienie juz w kompletach. Wiec jak przy zakladaniu pęknie jeden z pierscionków, to .... 2 komplet cały trzeba kupić.

O Janio jeszcze sie nie burzy o mój awatar moze nie widział ??

Jakże bym mógł nie widzieć.

Cytat:
2003-09-23 20:37:59, Janio pisze:
Jakże bym mógł nie widzieć.

No wiesz... wsród tylu obrazków... mogłes nie zauważyc

Ja rowniez polecam Karmelicka.Jest tez maly sklepik (calkiem niezle zaopatrzony) na skrzyzowaniu Chlodnej i Wroniej (na zamowienie moga sciagnac wszystko).