| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-11-05 08:20:51 Uzgadniam cene na 15zl i biore ![]() |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-11-05 08:48:07 ok, dopisuję parę zer - 1500
1 para zer = 00 nadal wezmę |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-11-05 20:26:30 kupujesz nubirę???
kolega Scott z forum nubiry ostatnio przebąkiwał o sprzedaży swojej
tyle tylko że on ma 1.6 silnik....ale to i tak demon przy 1.4 w astrze
pozdro |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-11-05 20:34:18 naprawde ladnie ta nubirka wyglada
ale pyrekcb pewnie bedzie chcial sie na cos nowszego przesiasc? pzdr |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-11-05 20:41:22 ostatnio na forum nubiry pytał soie o nubirę |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-11-05 21:14:26 Pytałem, pytałem...
Myślałem o nubirze, astrze II czy czymś podobnym. Kombi i z klimą. Niekoniecznie młodszym, ale na pewno nie starszym.
Chyba coś znalazłem, ale nie będę zapeszał.
W przyszłym tygodniu się okaże... Pozdr. P. P.S. Jak ja nie lubię sprzedawać samochodow!!! |
Esperynek Klubowy Weteran ![]() Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2005-11-05 21:58:18
To po co to robisz? |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-11-05 22:11:18
Esperynek, poloz sie juz spac |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-11-05 22:31:23
DO ESPERYNKA ! TAK DO CIEBIE ROBACZKU ! Uff ! Jak na 12 lat i tak jestem pod wrażeniem Twojego poruszania się po forum oraz pamięci o różnych pierdołach... Jednak mój drogi prosiłbym Cię o częstsze wstrzymywanie (O ile w ogóle to robisz) się od komentowania tematów na forum. Pyrek sprzedaje => Bo chce kupić nowe i lepsze. A teraz inny przykład. Esperynek przestaje mamrotać bzdury => Esperynek dalej czyta forum. Przypadek drugi (Bolesny, nie polecam) Esperynek bagatelizuje moje słowa => Esperynek poznaje tajniki matematyki... Ale o Espero już nie słyszy... DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-11-05 22:41:41 Sprzedaję, co by miec częśc kaski na inne auto,
a nie lubię, bo znowu się zaczyna "...a na Słomczynie, to..."
P. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-11-06 09:34:13 Pyrek, bez ściemy, podaj cenę wyjściową |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-11-06 18:40:45
z ta matematyka to mnie zaintrygowales co masz na mysli??![]() |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-11-06 19:05:00
Wyjściową dawałem 16.000,00 zł, ale widzę, że raczej nierealna. Za jakieś 14.500 bym oddał. Wk...ją mnie kolejne teksty - "bo na Słomczynie"....
Jak ktoś kupi na Słomczynie 5-6 letnią astrę kombi z wymienionymi gazowymi amorkami, tarczami, filtrami + lpg z jeszcze przeszło roczną gwarancją BRC, praktycznie bezwypadkowa (było wjechanie w tył w Gdańsku), z udokumentowanym przebiegiem 123 z groszami tkm, to ja Mu tylko pogratuluję. Ehhhhh, szkoda mojego zdrowia.... Pozdr. P. |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-11-06 21:40:24 Niestety pyrek masz rację
Typowy "polczek" jak sobie upatrzy model auta, który chce kupić najpierw przegląda ogłoszenia i patrzy na giełdzie "po ile stoją". Jak już uzbiera kwotę o 10% mniejszą niż średniogiełdowe ceny zaczyna szukać i wybrzydzać Nie liczy się dla niego stan auta itd tylko CENA i ewentualnie rocznik, a nie stan techniczny pojazdu.
Ot takie realia. Każdy się śmiał ze mnie za ile chciałem sprzedać Esperaka I teraz wiem, że to nie była złośliwość tylko beznadziejne polskie realia
No i poszedł dla mnie za grosze - to i tak bez znaczenia bo za nowe auto zapłaciłem niewiele ponad połowę "giełdowej"
I jeszcze jedna prawidłowść - jak poloczek kupi trupiastego wolswagena, który sypie się lepiej niż bloki w Afganistanie to biadoli, że sprzedawca odpicował auto do sprzedaży ( nie klnie na samo auto ), a jak kupi trupiastego Esperaka to twierdzi, że daewoo to gówno
Dobra, styka tego biadolenia, bo znowu ktoś stwierdzi, że się czepiam |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-11-06 21:48:22 wypowiedzi ludzi sprzedajacych espero jasno dowodza ze w aucie trzeba tylko robic to co jest niezbedne...nie ma sensu wymieniac czegos zapobiegawczo...
ja kupilem rok temu espero za 6tys, do tego 2 wydalem na gaz.auto nie bylo w stanie idealnym ale wtedy to bylo sporo ponizej ceny rynkowej w aucie naprawiam to co jest zwiaznane z bezpieczenstwem i z utrzymaniem mobilnosci auta i tyle...jak bede sprzedawal to bede sie coeszyl jak dostane cene rynkowa, a jak nie bedize chetnych to bede nim jezdzil dopoki nie rozpadnie sie tak ze bedzie sie tylko na zlom nadawal ![]() |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-11-06 22:47:10
tylko gdzie jest granica między "niezbędne" a "zapobiegawczo"...?
Jak kupiłem asterkę - hamowała, trzymała się drogi - generalnie autko do jazdy. Po zmianie tarcz zmierzyłem stare - przeszło 1 mm mniej, niż przewidziane przez producenta minimum. Po zmianie amorków - zupełnie inna jazda. Ktoś, kto nie ma porównania dalej by jeździł i np. hamował z nurkowaniem parę metrów dalej,niż przy sprawnych amorkach. Podobnie z innymi częściami - np. stuki w zawieszeniu. Jeden jeździ dopóki nic się nie urwie, inny (i ja też) zainteresuje się, co tam puka i wymieni. Kupując auto nie myślę o jego sprzedaży i dlatego nie oszczędzam na pewnych wymianach, aczkolwiek daleki jestem od regularnego serwisowania auta w ASO. Pozdr. P. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-11-06 22:50:29 Pyrek nic się nie martw, MOD czuwa |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-11-06 22:53:10
Dzięki! "zacięło się" i wcisnąłem trzy razy...
Dlaczego nie odzywasz się na gg? P. |