[PONY] Listwy boczne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WItam!
Czy to prawda, że do Pony pasują listwy boczne od Lanosa?
A może od Accenta?

[ wiadomość edytowana przez: Schwester dnia 2005-11-21 14:41:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: Schwester dnia 2005-11-21 14:44:01 ]

Witam
Zgadza się ja trzy lata temu założyłem listwy tylko nie pamiętam czy od lanosa czy od nubiry wiem że były oryginalne kupowane w ASO DAEWOO. Wszystko idealnie pasuje tylko trzeba się pobawić żeby usunąć napis i delikatnie podpiłować na przednich drzwiach końcówki bo trochę ocierały przy otwieraniu o błotnik. Jak do tej pory trzymają się spoko.

Witam

Kiedyś przerabiałem temat z listwami przy Ponym. W moim przypdku kupiłem je w sklepie na metry - w Warszawie jest firma która specjalizuje się w listwach, spinkach plastikowych, okleinach (np na słupki drzwi) itp. nie pamiętam ceny, ale w świadomości zostało że dużo nie zapłaciłem. Gdzieś widziałem ich stronke - jak znajde to dam link. W każdym razie nie trzeba zdrapywać żadnych znaków firmowych innych producentów, owszem trzeba delikatnie przyciąć pod skosem przy końcu drzwi (inaczej nie otworzysz lub będzie ocierało). W każdym razie, mimo mojch obaw listwy te mimo że były przylepianie na zasadzie "naklejki" wytrzymały bez problemu dwa lata użytkowania, myjnie automatyczne itp. Pisze dwa lata nie dlatego że odpadły, tylko po prostu sprzedałem auto.