KJS Przemyśl - 27.11.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przemysl

wie ktos cos więcej na temat KJSu? Które to place? albo cos?

Omijam go szerokim łukiem.
Dobre dla offroadowców... a nie dla aut z gleba Lisia góra w Rzeszowie wymieka wobec ich prób.
Rok temurozwaliłem resor na dziurce...

Witam
WKTS czyli plac przy wojewodzkiej kolumnie transportu samochodowego na Monte Cassino.
WORD czyli wojewodzki osrodek ruchu drogowego na Topolowej
i Rybi Plac w centrum miasta przy JAgiellońskiej.
Przyjade popatrzeć pozdrawiam

Monte to tam za szpitalem?

tak za szpitalem

Z Sanoka sie wybierają 2 maluchy
mysle ze odcinki nie bedą az tak zamotane jak ostatnio (byłem oglądac ) bo mój pilot to troche "taryfiarz", zobaczy tyle linii to rzuci kartki wpierony i powie zebym se sam jechał a on bedzie patrzył i sie uczył na następną pętle hehe

na WORDzie jak co roku pewnie będzie strasznie zawalona trasa pachołkami... tam to już standard, trasa na WKTS - słyszałem kilka dobrych opinii więc chyba najgorzej nie jest, ale jak będzie śnieg leżał podczas kjsu to może być mały problem z podjazdem pod górke. Jeśli chodzi o rybi plac to pierwszy raz jest tam próba organizowana, ale tam też może być dosyć ślisko bo plac jest wyłożony tymi takimi podłużnymi, śliskimi płytami chodnikowymi.

A tak wogóle to coś mało tych prób w tym roku... zawsze jeszcze na sanwilu była próba... w sumie chyba najlepsza bo na równym asfalciku.

wydaje mi sie ze tym razem lace nie są tak dziurawe jak ostatnia pruba na "GIEŁDZIE ROLNICZEJ" ktora była chyba nieporozumieniem. Wydaje mi sie ze WKTSbedzie najdłuzszą pruba chyba z tego co mi wiadomo bedzie pruba wokoł calego terenu nie tylko na wewnatrz czyli bedzi na co popatrzec WORD zamotana ze względu na ilosc pachołkow, czyli ogolnie bedzie mozna si epogubic A Rybi Plac gładki placyk moze byc fajnie.... radze wszystkim zanabyc dobre zimowki bo na tym placyku granicą jest betonowy mur a naprawde jest sliskoi bez sniegu !

wydaje mi sie ze tym razem lace nie są tak dziurawe jak ostatnia pruba na "GIEŁDZIE ROLNICZEJ" ktora była chyba nieporozumieniem. Wydaje mi sie ze WKTSbedzie najdłuzszą pruba chyba z tego co mi wiadomo bedzie pruba wokoł calego terenu nie tylko na wewnatrz czyli bedzi na co popatrzec WORD zamotana ze względu na ilosc pachołkow, czyli ogolnie bedzie mozna si epogubic A Rybi Plac gładki placyk moze byc fajnie.... radze wszystkim zanabyc dobre zimowki bo na tym placyku granicą jest betonowy mur a naprawde jest sliskoi bez sniegu !

A mi sie wydaje ze jak nie bedzie sniegu to sie nie opłaca tam jechac..
Tytuły juz sa rozdane praktycznie.
Jak nie bedzie grubej warstwy sniegu to na koleiny szkoda auta.
No i chore aspiracje sedziów - dam 50 pachołków - szczatkowa mape - radźcie sobie...
I potem sedzia pyta sie sedziego czy nei było taryfy bo on trasy nie rozumie ....

Adasco dobrze gada, wg mnie te odciinki są tak zakręcone po to zeby zawodnikom z ASK Przemysl było łatwiej wygrac ostatnio smigali jak z pamięci a inni sie gubili, moze zrobią takie same mapki jak ostatnio, to by było dobrze bo mam ksiązke od kolegi to sie troche poducze tez na pamięc, moze podejdzie hehe
pozdro

To kto się jutro stawia w P-ślu ?
Pogoda troszke zawiodła bo większość osób miała nadzieje na śnieżny KJS a tutaj tylko mokro bo cały śnieg się stopił. No ale myśle że pomimo tego będzie fajna zabawa.

No i po imprezce... kilka fotków:
ŁO TUTAJ

byłem, i ledwo wróciłem
hhee
po 2 odcinkach przegrzałem parcha bo zgubiłem (juz na 1 odcinku) pasek klinowy od prądnicy
i tak na kazdym z kolei gubilismy go, a na dojazdóke zakładali. Ogólnie baja tylko auto słabe
trzeba szykowac remoncik teraz, to jednak drogi sport

ja liczyłem ze bedzie snieg, to sanse by były wyrównane, ale trudno... za tydzien jest Biecz, jak bedzie snieg to trza tam sie wybrac

[ wiadomość edytowana przez: qrdesz dnia 2005-11-27 21:02:05 ]