Prośba o pomoc - elektryka MK3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam klubowiczów. Mam problem związany z elektryką w mk3.
Ostatnio (3 dni temu) przy próbie włączenia świateł drogowych przestały mi się swiecić konktrolki na tabl. rozdzielczej i elektryka działa tylko nieskonapięciowo to znaczy uraz jest nastepujący:
-po przekreceniu stacyjki świecą mi sie jedynie dwie diody od obrotów i to ledwo się żarzą. Żadna kontrolka sie nie świeci. Działają jedynie światrła postojowe spryskiwacze awaryjne no i zapalniczka. A reszta cicho (przy próbie wlaczenia np. ogrzewania tylnej szyby albo innej funkcji potrzebującej wiekszego prądu 2 diody gasną jakby akumulator był za słaby a jeszcze niedawno był swierzo doładowany). Sprawdzilem wszystkie bezpieczniki co do jednego i każdy był na moje oko ok. Pukałem w rozrusznik bo moze tam sie coś zacieło - nieskutecznie. Nie wiem już gdzie szukać usterki bo samochod jest mi potrzebnya moze elektryk nie bedzie konieczny. Jezeli jest ktoś kto miał podobny problem (niekoniecznie z "trójką") ewentualnie wiedziałby co w takiej sytuacji robić i co jest przyczyną takiego błędu to prosze o pomoc. Z góry dzieki
Pozdrawiam!!

Sprawdź przełącznik swiateł drogowych... Takie jarzenie sie a nie świecenie to chyba zwarcie...

To znaczy, jeeli chodzi o arzenie sio tak wlasnie dzialaj mi teraz te diody od obrotow a swiatla dzialaja tylko postojowe bo drogowe nie chca zapalic w ogole tak jakby akumulator byl juz za slaby a ta ewentualnosc wykluczam. Wiec sam juz nie wiem gdzie szukac przyczyny tej ustarki. Goraca prosba o pomoc jezeli ktos juz spotkal sie z czyms takim...
Pozdrawiam