MotoNews.pl

Szalejacy pis

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
macie co chcieliscie, wy co tak gorliwie popieraliscie pis i kaczynskich. nie chce mi sie rozpisywac ale wystraczy zobaczyc co sie dzieje. telewizja, gazety, intenet. a bedzie jeszcze gorzej. dramat niestety panowie dramat.

powiem tyle: jebać pis i ojca rydzyka, olewam ich sikiem prostym!

No i mamy... Kaczki z nowej paczki
Cytat:
dramat niestety panowie dramat

no niestety w tym się również z Toba zgodzę...
P.

mnie to sie nawet tego komentowac niechce... kurwa jak to jest ze nikt na tego &&%^^* <--- tam jest oczywiscie wspanialego , prezydenta i jego partie nie glosowal a wygrali ?? ja to tylko mialem nadzieje ze powtorza wybory a tu lipton. panowie zeby przetrawac te cztery alta potem moze juz bedzie lepiej.

co zepsuje to zepsuje. a poparcie pisowi znaczine wzroslo chyba nawet 2 krotnie- skad tyle debili w tym kraju?

Krytykowanie nowej wladzy jest bradzo rydzykowne
Nie boicie się, że zajrzy tu jakiś śledczy z PiSSu i pójdziecie siedzieć za nieprawomyślność?

to temu śledczemu postawimy gorącego, parującego kloca na klatę i się skończy

no.. ciekawe tematy maja... Becikowe itd...
Moze by sie autostradami zajeli w koncu!

Swoja droga... Mysla ze durnym becikowym zacheca ludzi do robienia dzieci.... nosz kur...a!!! Dadza mi pozadna prace i pensje oraz pewną przyszłość to im narobie dzici ile tylko beda chcieli!!! Mysla ze dlaczego ludzie nie decyduja sie na zakładanie rodziny? "Bo nie i chuj!!"?? Ludzi nie stac zeby dziecko wychowac i utrzymac w tym chorym kraju a jednorazowa suma paruset złotych gówno zmieni :-/

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2005-11-25 16:06:11 ]

no tylko że to becikowe ma być z nowej akcyzy na paliwo - patrz cena beny zwnou będzię wędrowała w górę!!

No jak cena bezyny wzrosnie to i automatycznie wzrosnie cena produktow i ogolnie zycia... wiec na jedno wyjdzie :-/ Boze czy tam w tym rzadzie sa sami debile czy jak? no tak... głupie pytanie
W kazdym razie podwyzki cen paliw napewno nie wyjda na dobre...

Cytat:
2005-11-25 15:59:07, Vyzn-R pisze:
jednorazowa suma paruset złotych gówno zmieni :-/

ja osobiscie nie widze innego wyjscia niz kasa dla ludzi biednych to po pierwsze. nie dla kazdego. dlaczego ktos kto zarabia 10000 miesiecznie ma dostac 1000 i ktos kto ma 1500 tez 1000?? to bez sensu. wiadomo ze ten co zarabi amnie wyda na dziecko a ten co wiecej to sobie kupi nowe opony albo cos takiego.
generalnie spoko becikowe ale tylko dla biednych ludzi. nie widze potrzby utrzymywania dzieci z naszych podatkow. juz i tak utrzymujemy wszystkich ktorzy biora zasilki za nic.

wiadomo ze wszystko sie dzieje przez brak pracy. ale jest tez duo ludzi ktorzy mowia - po co mam isc do pracy jak dostaje pawie tyle zasilku nie robiac nic.

jasne goorek dobrze mówisz ale dlaczego znowu kierowcy mają cierpieć a wraz z nami cała Polska? dowalą do benzyny to tak jak "vezyr" napisał wszystko pójdzie w górę i w efekcie to będzie gówno warta taka zapomoga!!

I własnie o to mi chodzi... Jak chca zwiekszyc przysost naturalny to niech obniza koszty zycia a zwieksza jego poziom... Jak tu załozyc rodzine jak samemu ledwo co sie daje rade?