ZA CHLEBEM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niedawno przyjeliście mnie do klubu a ja musze was porzegnać na miesiąc. Jade za chlebem do Irlandii .Będe tęsknił za trzema rzeczami: rodzinką , omesią i los omegas bestiales.Postaram się znależć tam internet.Dousłyszenia mario73.

Powodzenia i szybkiego powrotu.

Widzę, że nie ty jeden śmigasz za chlebem, niektórzy wyjeżdżają na stałe z Polski! Ja to już niedługo to nie będę miał z kim browara w Pubie wypić bo moi znajomi pokolei wyjeżdżają, jeden po drugim! Rozumiem wasze decyzje, życzę szybkiego powrotu z pełnymi kieszeniami forsy-powodzenia!

Ech ta Irlandia. Niedlugo staniemy sie tam minejszoscia narodowa.

Spokojnie, ja od pięciu lat pracuję głównie w Niemczech.
Jak chce się mieć więcej niż dają możliwości w Polsce to trzeba się trochę poświęcić.

ja juz od trzech lat siedze w anglii i tylko dzieki temu jezdze teraz omegą B --wciąż na polskich blachach-- ;o))

jak sie dorobię C to wróce ;o))
ale wczesniej jeszcze musze wyremontować A która czeka dzielnie w garazu.

niemniej jednak wiem że kilku Bestialesów siedzi zarówno w anglii jak i w irlandii wiec nie jestes sam.

pozdrwiam i zycze powodzenia

Cytat:
2005-11-26 10:05:36, mario73 pisze:
Niedawno przyjeliście mnie do klubu a ja musze was porzegnać na miesiąc. Jade za chlebem do Irlandii .Będe tęsknił za trzema rzeczami: rodzinką , omesią i los omegas bestiales.Postaram się znależć tam internet.Dousłyszenia mario73.

fakt temat godnmy strony głównej
a mnie to by jeszcze brakowało na wspólnej. złotopolskich i na dobre i na złe............
temat ściśle związany z LOB!!!!!!!!!

I TAK MNIE OPIER.. ZE SIE CZEPIAM

Cytat:
2005-11-26 17:48:30, fomin pisze:
fakt temat godnmy strony głównej a mnie to by jeszcze brakowało na wspólnej. złotopolskich i na dobre i na złe............ temat ściśle związany z LOB!!!!!!!!! I TAK MNIE OPIER.. ZE SIE CZEPIAM

hmmm...nie wiem o co ci chodzi, ale pewnie ty wiesz najlepiej! Pewnie coś chciałeś w tym temacie napisać, tylko zgubiłeś wątek i napisałeś co napisałeś...ups, a może ty jesteś moderatorem, Strażnikiem z Teksasu!? A mnie tu brakuje "Człowieka Demolki"!

temat dotyczy omegi?
skoro nie to do duperelek z nim a nie na ogólny !
oto chyba Fominowi chodziło...
nie czepiać się!

dokładnie tak moderem nie jestem i nie chce nim być!
a temat do duperelek.
i nie jestem z teksasu

Cytat:
2005-11-26 15:39:29, superbastek pisze:
ja juz od trzech lat siedze w anglii i tylko dzieki temu jezdze teraz omegą B --wciąż na polskich blachach-- ;o)) jak sie dorobię C to wróce

trzy lata za darmo robi czy co

Cytat:
2005-11-26 18:44:48, robert1x pisze:
trzy lata za darmo robi czy co

Pewnie chłopak długi oddaje a ty się czepiasz

Cytat:
2005-11-26 21:07:22, autoseba pisze:
Pewnie chłopak długi oddaje a ty się czepiasz

nie czepiaj sie tylko zmień to zdjęcie, szuwarek stoi koło mnie i nie może wytrzymać ze śmiechu
pozdro cie kolego

Zdrada ,zdrada ,libacja beze mnie????????

A co do zdjęcia to miałeś mi przesłać fotki z karpacza i co????

[quote]
2005-11-26 21:16:15, autoseba pisze:
Zdrada ,zdrada ,libacja beze mnie????????

nie przeginaj
poprostu ładujemy akumulator w jetti
bo majstrowi nie chciało sie wody dolać
przyjedz
adres znasz reszta na priv

...daję głowę że to ładowanie skończy się tankowaniem nocą