| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mAkArOn HF MEMBER Landryna 1.8 GT 93' Białystok | 2005-11-20 17:13:07 Fura dzis mi odmowila posluszenstwa. Wczoraj bylo wszystko ok a dzis odpalic nie moge. Nawet nie zapalaja sie 3 kontrolki pod obrotomierzem i licznikiem, elektryka dziala, wysztkie bezpieczniki sprawdzilem i jest ok. Czy ktos sie moze z czym stakim spotkal albo slyszal?
Dodam ze najprawdopodobniej, do wczoraj jezdzilem w trybie awaryjnym poniewaz lantra palila mi 17 l mimo to nie palila sie kontrolka check engine bo jak to jedna soba na forum napisala ze w paru wypustach nie bylo doprowadzonej elektryki do tej ikonki... Czy to mozliwe ze to wina komputera i poprostu nie chce zebym dalej jezdzil? ;p Doslownie samochod focha zarzucil ![]() [ wiadomość edytowana przez: mAkArOn dnia 2005-11-20 19:49:23 ] |
e-gen HF MEMBER Kamieniec | 2005-11-20 21:15:55 jeżeli nagle zdechł (tzn. bez grzebania) to polecam wymontowanie ECU i sprawdzenie co się tam dzieje. |
jarrni HF MEMBER Hyundai Lantra Piaseczno | 2005-11-21 07:56:18
Ja sie spotkalem w swoim excelu jechal jechalem, zatrzymalem sie zgasilem samochod i juz wielka duuupa, zero reakcji nawet kontrolki sie nie zapalaly. Podnioslem maske u mnie akurat przewod do zacisku akumulatora sie ulamal po prowizorycznej naprawie czyli przylozenie przewodu do klemy i przywiazaniu sznureczkiem dojechalem szczesliwie do domu, tam juz wszystko naprawilem. |
Grzegorz7 HF MEMBER Sonata buda:Y3 Warszawa | 2005-11-24 23:19:01 a pompa paliwa działa?
|