Fiat/Seat 850 -"revitalising"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolejny z "małych" w naszych szeregach.

Narazie temat zalozony jako zapowiedz wiekszej ilosci fotek.
Samochód przejdzie odswierzanie , dostanie kilka stylowych dodatkow, naprawimy co jest do naprawienia.....i bedzie cieszył oko jak w dniu wyjazdu z salonu w Madrycie

pozwole sobie wrzucac tu kolejne fotki w miare upływu czasu

no ladnie Qba gratki zakupu ladnie sie prezentuje mam nadzieje ze szybko swojego zmacze i spotkamy sie gdzies na zlocie
oj bedzie profi 850 rosnie mi konkurencja
no coz tak to jest ty robisz profesjonalnie ja amatorsko

Chrys, no prosze cię........... ten druciaż Qba nawet koła nie umie zmienić a ty piszesz ze on profesjonalnie
Kiedys jak zobaczył w moim aucie krzyzak do kół to się pytał, co to jest??!!!

No 850tka ładna, ale wiesz Qbuś ze mi to się 500tka bardziej widzi, no i Kasi w niej będzie do twarzy

Ale obora wyglada jak kupa.

do zobaczenia na allegro niedługo

dobry jest jest nadzieja że jeszcze pojeździ :]
Qba zabieraj sie za wizuala i pokazoooj foty

Cytat:

hehe moze ja podpolereuje mojego coupe i sprzedam

w pytę

j apoprosze zdjecia PODCZAS remontu u ciebie. dokladne i autentyki.

Cytat:
2005-11-27 20:19:07, mufaz pisze:
Ale obora wyglada jak kupa.

Mam podobne zdanie.

Cytat:

..zapewne za jakis czas sie tam pojawi, za cene 10-cio krotnie wieksza niz kosztował...chyba o to w tym sporcie chodzi co?

Cytat:
apoprosze zdjecia PODCZAS remontu u ciebie. dokladne i autentyki.

a ja poprosze "gwiazdke z nieba"

Zdjec takich nie mam, bo samochod został wyremontowany przez poprzedniego własciciela. Wymalowany,wyspawany i złozony tez został przez niego. Blacharka jest w wysmienitym stanie, lakier ma kilka niedoróbek, wynikajacych chyba raczej z pospiechy przy nakladaniu - zlewki na ranach blotnikow i tylnym pasie.

jest kilka drobnych pęcherzykow, ale to juz raczej kosmetyka niz "remont" .

w miare jak praca bedzie postepowac, bede wklejał Pat specjalnie dla ciebie zdjęcia "...dokładne i autentyki" cokolwiek ma to oznaczac.

pozdrawiam.

eejj co wy sie tak rzucacie na Qbe? jakies zdjecia autentyki? o co chodzi? ma tate z warsztatem? ma... kupuje klasyki lepsze i gorsze popoprawia co sie da i sprzedaje dalej? tak jest, co w tym dziwnego? jak sprzeda popeline oparta na kolorowych szyldach reklamowych i wielokrotnym powtorzeniom slowa oldschool abarth i klasyczny to jego sprawa i zarobek{nie mowie ze tak robi, dla scislosci} dajcie se na looz

ja tez nie rozumiem o co coponiektorym tu chodzi.

autko w pipke piekne!!!

Cytat:
ja tez nie rozumiem o co coponiektorym tu chodzi.

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase.......

Poprostu niektórych bardzo boli to ze Qba robi to co lubi i co daje mu wielką frajde i jeszcze zarabia na tym pieniądze. I nawet nieźle mu isę powodzi, bo piwo nieraz postawi albo flaszke. Nieraz mi nawet 100zł na poduszce rano zostawia przed wyjściem

tak jak pisalem fiacik piekny i w idealnym stanie nie to co moj sztrucel
a jesli chodzi o Qbe to co sie czepiacie ma leb na karku wie gdzie szukac robi to co pewnie lubi i jeszcze ma z tego i satysfakcje i kase co w tym zlego
ja mu troche zazdroszcze ze mu tak fajnie ale coz takie zycie

Qba - male pytanko - ten fiacior z jakich okolic zostal zakupiony? Bo widywalem dosc czesto takiego i boje sie ze juz nie bede ogladal

Ładny.
Co prawda kierunek odbudowy CHRYS-a666 mi bardziej odpowiada.
Ale samie Abarthy nie mogą jezdzić.
A jeśli chodzi o Qube i jego odbudowe klasyków to robi naprawde piękną robote na gadżetach z epoki . Kolejny raz gratulacje .
Jego auta mają wziecie i dobrze aby tak dalej .

Cytat:
..zapewne za jakis czas sie tam pojawi, za cene 10-cio krotnie wieksza niz kosztował...chyba o to w tym sporcie chodzi co?

przeiceż nic nie mowię i całkowicie rozumiem i popieram. jak jest popyt na takie wyremontowane statki ( a obserwując wasze (ACMu) aukcje widze ze jest coraz większy) to trzeba je dostarczac ludziom

Cytat:
Co prawda kierunek odbudowy CHRYS-a666 mi bardziej odpowiada.
Ale samie Abarthy nie mogą jezdzić

a co ma wspolnego auto chrys-a66 z abarthem??

Bart moje bedzie mialo emblematy i miske no i moze cos jeszcze