Rajd Cieszyńska Barbórka - 18-19.11.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już tylko dwa dni do Cieszynki Coś mi się zdaje, że to będzie najlepszy rajd w tym roku

Możliwe, że będę miał dwa miejsca na prolog. Wyjazd o 15.00.
Jak ktoś jest zainteresowany, to prosze o kontakt na priv.

Qzyn OGNIA!!!

może ktoś polecic jakieś ciekawe miejsca na OS2 gdzie bedzie sie coś działo??

ja tyle moge powiedziec:

Server nr 1:
http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=1MTU1P7M6R69D1X264WGCC1ULH

Server nr 2:
http://rapidshare.de/files/7692056/rajd_offic.rar.html

linki zaporzyczone z forum autoklubu.

to jest OS 3,6,9

chyba j3edyny na ktorym bede stal bo blisko serwisu a reszta daleko strasznie.

Z tego co widzialem te odcinki to bardzo duzo jest długich prostych
,ale i tak bedzie ciekawie. W tamtym roku bylem na odcinku Chybie i było bardzo ciekawie.

A dałby rade ktoś mnie zabrać w sobote? Mógłbym dojechać do Tychów lub do Bielska.

Tez byłbym chetny na zabranie sie z kims w sobote. Dajcie znac czy ma ktos wolne mijsce. Oczywiscie dorzucam sie do paliwa.

Pozdro.

Z tego co wiem to w piątek Layer jedzie CC na prolog i ma chyba jeszcze wolne 2 miejsca ( trzeba sie go spytac). Zas w sobote jedziemy Volvem i mam juz komplet ( Marta, Layer, Filip, Oz no i Ja )

Pozdro

"no i wkońcu. w Cieszynie jest 8:15 a za oknem z lekką nutką nieśmiałości pruszy sobie śnieżek. no już myślałem że zapomniał o rajdzie. no ale jednak. a jutro ma sypać cały dzień"
napisał: robertus77 - profil

To jest komentarz jednego kolesia ze strony rallonline.pl, jezeli pisze prawde to moze byc baaaardzo ciekawie w sobote

U nas wlasnie tez zaczol nismiale pruszyc sniezek szkoda ze mam letnie opony w tym 1 mm bieznika na przodzie

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: ziober dnia 2005-11-17 09:00:34 ]

Podejrzewam, że w Cieszynie pruszył tak jak u nas. W każdym bądź razie narazie jest tam "czarno".

Ziober: zamień koła osiami, przynajmniej będzie hamowanie i skręcanie.
Sam tak chciałem zrobić, no ale cóż z przodu druty, a z tyłu już dawno się bieżnik zrównał ze znacznikiem TWI w dziesięcioletnich D168 hehe
W przyszłym tygodniu zmieniam na coś lepszego letniego, "zimy" dopiero jak będzie biało na drogach.

na prolog nie ma po co jechac ponoc, "nic ciekawego" - slowa Qzyna

wiec do zobaczenia w na oesach panowie...

kumpel jedzie jutro na barbórkę, napewno na os chybie-zabłocie, ale może tez skitra inne Ma dwa miejsca w samochodzie, wyjeżdża z Tychów około godz 8.00. Jeżeli ktoś jest chętny to śmiało walić na gg 3181009 (łukasz). Auto jest na gaz, więc ściepa na paliwo niewielka

zajebiscie bylo!!!!

fotki:

fotki

filmiki

kopacz

Qzyn

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2005-11-20 07:11:59 ]

Te fotki to ci troche niewyrazne wyszly

Bylo zajebiscie jednak co Cieszynka to Cieszynka fotki Layera i moje beda za niedlugo na stronce

pozdro

mialem porzyczona cyfrowke od brata no i niestety nie zdarzylem sie zapsnac z usatwieniem manualnym zeby ladnie i po nacisnieciu cykalo

rajd był zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
comar stałes chyba obok mnie bo mam identyczny filmik kopacza

Do końca nie było wiadomo czym pojedziemy, ostatecznie pojechalismy z kumplem jego nową raidoofka ale dzień przedtem na szczescie zrobił ogrzewanie a ja szefa zostawiłem samego w warsztacie bo oficjalnie musiałem jechac na studia hehe inaczej zamiast na rajd zmieniałbym do wieczora oponki...
jeszcze rano przywiozłem kumplowi swiece szybka wymiana i jazda!!
zdążylismy na 1 OS, fajnie na brei posniegowej auta bokiem jeżdzily, potem zaliczyliśmy kiklka odcinków włącznie z "chybiem" bylo swietnie, bardzo mi sie podobało potem musiałem wracac jeszcze do pracy heh...

Rajd był bombowy, zrobilem troche zdjec- wysłalem je Markowi zeby je dał na stronke. pozdro