Ma ktos taki kubeł?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
taki jak ten wlasnie:
Kubeł
chce sobie takie dwa zakupic ale nie wiem co i jak z jakoscia itp tego, ale chyba pobiore chociaz zeby sprawdzic bo prezentują sie ze tkas powiem całkiem w cipke

Cena dość niska. Chyba co tanie, to często niedobre. Ale sam nie wiem. Wygląda ładnie.

jak dla mnie troche za bardzo pochylony do tyłu bedziesz miał pozycje w rajdówce ala alabama lans

Cytat:
jak dla mnie troche za bardzo pochylony do tyłu bedziesz miał pozycje w rajdówce ala alabama lans

zimny lokieć dopelni calości

Ja też byłem zainteresowany tym fotelikiem, ale własnie kąt pochylenia oparcia mnie odrzucił. Ale plusem jest dodatkowa przelotka na pasy 5/6 punktowe.

next week kupie jeden i zdam relacje

a tokiemu to na reke ze pochylony... wygodniej bedzie mu sie spac

Cytat:
2005-11-26 19:33:25, kaza pisze:

W Maluchu dosc latwo to skorygowac szynami, zmieniajac pochylenie calego fotela wzgledem podlogi. U siebie zrobilem taki patent i udalo mi sie osiagnac pionowe oparcie w kuble Bimarco Cobra.

co z tego ze oparcie pojdzie do pionu jak tylek na hamowaniach bedzie wyjezdzac. odpusc ten kubel toki. zapodaj speed'y IV. idealne som

To jest kopia starego Sparco, to może z pochyleniem bedzie ok?!

Cytat:
2005-11-27 13:44:49, ZoLt4R pisze:
co z tego ze oparcie pojdzie do pionu jak tylek na hamowaniach bedzie wyjezdzac. odpusc ten kubel toki. zapodaj speed'y IV. idealne som

Mi nic nie wyjezdza Jak pasy dociagne to nie ma szans na jakiekolwiek ruchy tulowia wzgledem fotela.

ja w bimarco b w kaszlu tez mam szyny pospawane tak zeby wyprostowac oparcie i jest git nie wyjezdza tylek. zwlaszcza jak sa szelki

wezme ten od MRacinga, on chce 299zł a całkiem fajne ma te kubły i tez nowki
w tym z allegro najchetniej bym usiadl coby zobaczyc co i jak, bo wygladac moze zdupy ale siedziec moze sie calkiem git.