| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-11-23 07:48:16 ![]() |
profil-usunięty | 2005-11-23 21:57:50 Ostatnia zwrotka jest the best ałłłłłłłłłłłaaaa moje nerki |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-11-26 05:28:13 hehehe niezłe "O boski ,ześ jeden a w dwóch takich osobach" |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-12-05 19:34:51 skoro Oda do Kaczuszki juz była to moze terz Oda do Rydzyka ???
I. Gdy moherowy wkładam berecik, Zaraz mi jaśniej słoneczko świeci. Od razu troska i kłopot znika I wszędzie widzę Ojca Rydzyka. II. Wczoraj kupiłem kolejny beret Taki konkretny - już bez usterek. Choć te poprzednie miały swe wdzięki To brakowało im wciąż "antenki". III. Teraz odbieram fale radiowe, Naszpikowaną mam ciągle głowę Wiadomościami z Radia Maryja I tak mi życie spokojnie mija. IV. I choć brakuje mi kasy do 1-go, Choć w domu głodno i brak wszystkiego; Dzieci buszują już po śmietnikach - Włączam "radyjko" i troska znika ! V. Ojciec dyrektor wyprał mą "dynię", Ale mu wierzę, że z nim nie zginę. Czekam na pensję jak na zbawienie Żeby zapełnić jego kieszenie. VI. O Ty Narodzie, Ty polski Ludzie Weź się otrząśnij - nie daj się złudzie, Że Ojciec Rydzyk coś nam pomoże, Wyleczy Polskę, rozświetli zorzę !!! |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-12-05 21:07:36 hehe dobre ale...sklubujcie ten watek, bo jeszcze BORowiki albo CB-Ś siadzie nam na karku ![]() |
Ali-En Mercedes C36 AMG Opole | 2005-12-07 01:58:04
|