[k] zbiorniczek wyrownawczy cieczy chlodzacej [do swapa]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie...kupie jakis taniutki i szczelny zbiorniczek...z korkiem oczywiscie...moze komus zalega niepotrzebny w garazu? moge za 30 miec nowke od poldka...ale nie wiem czy byloby moze cos lepszego do 900tki...jak cos macie to pisac co i za ile ;] pzdr.
Daniel

poldziakowe spisuja sie całkiem nieźle
ktos cos pisal ze pekaja
u mnie działa OK
mozesz tez polatac po szrotach, moze co ciekawego znajdziesz ale według mnie 30 pln za nowy zbiornik to przystepna cena
wazne zeby zbiornik nie byl wyrównawczy tylko przelewowy!

u mniepekl i kupilem nowy..a w nowym do dupy korek.....i dalem ze starego....ale smiga good

Cytat:
2005-11-30 20:29:00, Pat_kdb pisze:
u mniepekl i kupilem nowy..a w nowym do dupy korek.....i dalem ze starego....ale smiga good

Pat-a w ktorym miejscu pekl?? Chcialbym to wiedziec bo tez mam poldziakowy zbiornik...

Tu masz nowki po 17zl od poldka- http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74292764

[ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2005-11-30 21:34:53 ]

nazik...rozumiem ze przelewowy to taki jak wlasnie w poldku z szeroka chlodnica gdzie ciez jest w ciaglym "ruchu" wlewa sie kroccem pod korkiem i jest zssysana na spodzie...jak w wieszowsci samochodow? ;]

nietyle pekl co sie rozszczelnil. jakpopatrzysz os dpodu widac eleemnty z ktorych jest sklejany - i to wlasnie tam zaczal sie moczyc

z cc/sc som dobre